Λιάνα Κανέλλη: «Αν ο κόσμος θέλει να φαντάζεται μια άλλη πραγματικότητα, τότε δεν του κάνει το ΚΚΕ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αν ο κόσμος θέλει να φαντάζεται μια άλλη πραγματικότητα, δεν του κάνει το ΚΚΕ, θα απογοητευτεί. Αν θέλει να αλλάξει την πραγματικότητα τότε του κάνει το ΚΚΕ, γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα. Το ΚΚΕ θέλει να αλλάξει το σύστημα όχι να το υπηρετήσει»

«Αν ο κόσμος θέλει να φαντάζεται μια άλλη πραγματικότητα, δεν του κάνει το ΚΚΕ, θα απογοητευτεί. Αν θέλει να αλλάξει την πραγματικότητα τότε του κάνει το ΚΚΕ, γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια στην Α’ Αθήνας Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας το πρωί της Τρίτης 11/4/2023 στον τηλεοπτικό Alpha και στην εκπομπή «Happy Day».

Η Λιάνα Κανέλλη σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι κοντά στον άνθρωπο την ώρα που του παίρνουν το σπίτι και του κόβουν το νερό, ενώ για τα σενάρια συγκυβέρνησης απάντησε ότι το ΚΚΕ δεν συμμετέχει διότι θέλει να αλλάξει το σύστημα και όχι να το υπηρετήσει με πολιτικές στο πλαίσιο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Για τις εξελίξεις με το μόρφωμα Κασιδιάρη υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ χτυπάει παντού και ανά πάσα στιγμή τον φασισμό, προσθέτοντας ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παίζουν το παιχνίδι του αντιφασίστα, ενώ έχουν ευθύνες για το γεγονός ότι δεν έχει τελειώσει η δίκη και δεν υπάρχει καταδίκη σε δεύτερο βαθμό.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: