Κώστας Παπαδάκης: Η ελληνική κυβέρνηση έχει βαθιά εμπλοκή στη γενοκτονία στη Γάζα και στο μακελειό στην Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που έχει για τους πολέμους που γίνονται… Η ελληνική κυβέρνηση, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, το ΝΑΤΟ έχουν μεγάλα επιχειρηματικά σχέδια στην περιοχή κι από αυτά κερδίζουν και οι Έλληνες εφοπλιστές και στέλνουν στο στόμα του λύκου τους Έλληνες ναυτεργάτες…

Στην εμπλοκή της Ελλάδας στην γενοκτονία στη Γάζα, στο μακελειό στην Ουκρανία, αλλά και στο γεγονός ότι η Ερυθρά Θάλασσα είναι στις φλόγες αναφέρθηκε ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, μιλώντας την Κυριακή στο «ertnews.gr».

Αναφερόμενος και στην επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στην Ελλάδα, επεσήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση εμπλέκεται βαθιά σε όλα αυτά τα εγκλήματα, παρέχοντας στρατό, τη βάση της Σούδας και άλλες διευκολύνσεις.

Ο Κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα αποστολής φρεγάτας στην ερυθρά θάλασσα η οποία έχει στόχο «να εξυπηρετήσει το ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και Ελλήνων εφοπλιστών που έχουν συμφέροντα στην περιοχή». Τόνισε ότι καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που έχει για τους πολέμους που γίνονται υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, το ΝΑΤΟ έχουν μεγάλα επιχειρηματικά σχέδια στην περιοχή κι από αυτά κερδίζουν και οι Έλληνες εφοπλιστές και στέλνουν στο στόμα του λύκου τους Έλληνες ναυτεργάτες.

Σχετικά με τον ανασχηματισμό, ο Κ. Παπαδάκης τόνισε ότι προωθεί συγκεκριμένη αντιδραστική ατζέντα μεταρρυθμίσεων και υπογράμμισε ότι η εργατική λαϊκή οικογένεια επωμίζεται όλα τα βάρη, όπως θα τα επωμιστεί τώρα και με το ζήτημα της πανδημίας και το άνοιγμα των σχολείων όπου όλη η επιδημιολογική παρακολούθηση και πρόληψη φορτώνεται και πάλι στα έξοδα της οικογένειας. Αναφερόμενος στα ιδιωτικά πανεπιστήμια υπογράμμισε ότι θα μπορεί να σπουδάσει όποιος έχει γερό πορτοφόλι.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: