«Κανένας δεν μπορεί να λέει ότι απευθύνεται σε “παραπλανημένους” για να καλύψει το “ψάρεμα” ψήφων στα βρώμικα νερά του φασισμού»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για …τα νέα μακροβούτια στον βούρκο του ψαρέματος ψήφων της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής τουπροέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που προκαλούν βδελυγμία στα αυτιά κάθε προοδευτικού, αριστερού, δημοκράτη

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο για τις νέες αναφορές του Αλ. Τσίπρα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής:

«Ο κ. Τσίπρας στην προσπάθειά του να καλύψει το προσκλητήριό του στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, φτάνει στο σημείο να “φουσκώνει” ακόμα και τα ποσοστά της, μιλώντας για 600.000 ψήφους! Τον ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε στο 2012. Η Χρυσή Αυγή το 2019 πήρε 165.000 ψήφους κι ενώ είχε αποκαλυφθεί ο χαρακτήρας της ως ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης, που επισφραγίστηκε στη συνέχεια και με την καταδικαστική απόφαση.

Κανένας, λοιπόν, δεν μπορεί να λέει ότι απευθύνεται σε “παραπλανημένους” για να καλύψει το “ψάρεμα” ψήφων στα βρώμικα νερά του φασισμού.

Ο λαός και η νεολαία δεν θα δείξουν καμία ανοχή στον φασισμό κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της Κυριακής».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ
«Παρασυρμένοι λαϊκοί άνθρωποι» οι ψηφοφόροι της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής!!!

(902.gr)

Τα μακροβούτια στον βούρκο του ψαρέματος ψήφων της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας βδελυγμία στα αυτιά κάθε προοδευτικού, αριστερού, δημοκράτη.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον «ΣΚΑΪ», ο Αλ. Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι οι 600.000 άνθρωποι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι λαϊκοί άνθρωποι, εργάτες που παρασύρθηκαν με ευθύνη του πολιτικού συστήματος και στράφηκαν στους εγκληματίες ναζί.

Παραβλέποντας ότι στις εκλογές του Ιούλη του 2019, η ναζιστική οργάνωση έλαβε 165.620 ψήφους και όχι τις… εξαπλάσιες που ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε στο σημείο να λέει ότι είναι ανόητοι όσοι υποστηρίζουν ότι αυτοί οι ψηφοφόροι είναι φασίστες!

Άραγε τι μπορεί να είναι όσοι, μετά τις δολοφονίες, τις δολοφονικές επιθέσεις, τη σωρεία ντοκουμέντων με σβάστικες, ναζιστικές σημαίες, αποκρουστικές δηλώσεις των στελεχών και των ταγμάτων εφόδου για «φούρνους» και «σαπούνια», επέλεξαν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή; Παρασυρμένοι κατά τον Αλέξη Τσίπρα που θέλει να τους «ξανακερδίσει» στο όνομα της Αριστεράς, βάζοντας και… ταξικό φερετζέ στην αθλιότητά του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: