Και τώρα ραντεβού στο 46ο Φεστιβάλ – Εντυπωσιακό aftermovie από το Αντιϊμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ στο Στόμιο (VIDEO)

Kάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του Διημέρου, από την προετοιμασία και το στήσιμο, ως τις αθλητικές δραστηριότητες και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αλλά και τον τελευταίο αποχαιρετισμό με έναν τρόπο – έκπληξη

Συζητήθηκε, αμφισβητήθηκε, πολεμήθηκε όσο κανένα Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο τα τελευταία χρόνια. Και τελικά αποστόμωσε επικριτές και καλοθελητές κάθε είδους και απόχρωσης. Ο λόγος φυσικά για το 29ο Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο στο Στόμιο της Λάρισας, που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλήρη συμμόρφωση προς τους κανόνες προστασίας από τον κορονοϊό. Στο aftermovie που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΝΕ, συγκεντρώθηκαν κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του Διημέρου, από την προετοιμασία και το στήσιμο, ως τις αθλητικές δραστηριότητες και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αλλά και τον τελευταίο αποχαιρετισμό με έναν τρόπο – έκπληξη στο τέλος του βίντεο. Επόμενος σταθμός φυσικά, το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: