Ηχηρό μήνυμα έστειλε το συγκλονιστικό πανελλαδικό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια: «Δεν θα περάσει»! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δεκάδες χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες από όλη την χώρα, μαζί με μαθητές και εργαζόμενους, «βούλιαξαν» την Αθήνα, συμμετέχοντας μαζικά στο πανελλαδικό συλλαλητήριο και στέλνοντας μήνυμα ότι το νομοσχέδιο – έκτρωμα της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, «Δεν θα περάσει»!

Μεγαλειώδες πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με δεκάδες χιλιάδες φοιτητές να στέλνουν ηχηρό μήνυμα ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.

Tο κέντρο της Αθήνας έχει κατακλυστεί από χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες που απορρίπτουν το νομοσχέδιο που κάνει την αδικία νόμο!

Στο πλευρό των σχεδόν 200 Φοιτητικών Συλλόγων από όλη τη χώρα βρίσκονται μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, εργατικά σωματεία και φορείς, διαμηνύοντας ότι το νομοσχέδιο, που σκοπεύει να ψηφίσει σήμερα η κυβέρνηση, είναι καταδικασμένο από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού.

Αναλυτικά στο ρεπορτάζ του πόρταλ 902.gr :

Απρόκλητη και προσχεδιασμένη επίθεση των ΜΑΤ στο φοιτητικό συλλαλητήριο – ΚΚΕ: Η κυβέρνηση ό,τι και να κάνει δεν θα σταματήσει το φοιτητικό συλλαλητήριο (VIDEO)

 08/03 16:32

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στο φοιτητικό συλλαλητήριο, με χημικά που έχουν “πνίξει” όλο το Σύνταγμα εκδηλώθηκε πριν από λίγο. Τις ευθύνες της…

Ξεκίνησε η πορεία: Συγκλονιστική συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων φοιτητών, μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

 08/03 14:11

Η πορεία που ξεκίνησε στο κέντρο της Αθήνας αποκαλύπτει τη συγκλονιστική συμμετοχή χιλιάδων φοιτητών και φοιτητριών από όλη τη χώρα, μαθητών,…

Δεκάδες χιλιάδες φοιτητές δείχνουν τον δρόμο, διεκδικώντας ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν Πανεπιστήμιο (ΦΩΤΟ)

08/03 14:02

«Των φοιτητών της πάλης χτυπάει η καρδιά, στο κέντρο της Αθήνας ακούγεται καλά!». Ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο έχει σχηματιστεί στο κέντρο της Αθήνας…
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: