Η Αστυνομία απομακρύνει υποψήφιους και τραπεζάκια από τα εκλογικά τμήματα – Καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δάφνης – Υμηττού

Λύσσαξαν από τη δυναμική και αισιόδοξη παρουσία υποψήφιων και φίλων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” έξω από τα εκλογικά τμήματα της πόλης. Έπειτα από καταγγελία στην Εισαγγελία, απομακρύνουν υποψήφιους και τραπεζάκια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και άλλων συνδυασμών από τα εκλογικά τμήματα.

Η Αστυνομία απομακρύνει υποψήφιους και τραπεζάκια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και άλλων συνδυασμών από τα εκλογικά τμήματα, όπως καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δάφνης – Υμηττού.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Λύσσαξαν από τη δυναμική και αισιόδοξη παρουσία υποψήφιων και φίλων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” έξω από τα εκλογικά τμήματα της πόλης. Έπειτα από καταγγελία στην Εισαγγελία, απομακρύνουν υποψήφιους και τραπεζάκια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και άλλων συνδυασμών από τα εκλογικά τμήματα.

Ο αστυνομικός διευθυντής έχει φτάσει στο σημείο να μπαίνει στα σχολεία και να απειλεί υποψήφιους και εκλογικούς αντιπροσώπους.

Φαίνεται κάποιους ενοχλεί η παρουσία μας εκεί, ειδικά αυτούς που παρά τις “μεγάλες” τους συγκεντρώσεις, δεν μπορούν ούτε τα τμήματα να γεμίσουν με αντιπροσώπους.

Παρά τις προσπάθειές τους να βάλουν φραγμό στην παρουσία και την πολιτική δράση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, δυναμικά, με ορμή και αισιοδοξία, δίνουμε τη μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή για να πέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα “κόκκινα γαρίφαλα”».

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: