Η αριστεία ανταμείβεται – Βραβείο καλύτερου δημάρχου στον Αχιλλέα Μπέο

Με την παρουσία Προκόπη Παυλόπουλου και Μάκη Βορίδη θα παραλάβει το βραβείο ο δήμαρχος Βόλου και η Κατιούσα θυμάται μερικά από τα best of που δικαιολογούν απόλυτα την επιλογή.

Πολλοί λένε ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, αλλά κάποιες φορές όσοι επιμένουν τελικά νικούν και κερδίσουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Ο λόγος για το δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέου, που πρόκειται να βραβευτεί από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, στα πλαίσια της Γιορτής Μανιταριού Τρούφας στην Αργαλαστή. Τίποτε σημειολογικά καλύτερο από τη βράβευση Μπέου σε μέρα εορτασμού για μύκητες εξάλλου. «Μας στήριξε σε δύσκολες εποχές, πριν ασχοληθεί με την πολιτική και εμείς θα του το ανταποδώσουμε βραβεύοντας τον» δήλωσε ο επικεφαλής του Ινστιτούτου, ντόμπρα και σταράτα, για όσους είχαν απορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής. Στην εκδήλωση μάλιστα αναμένεται να παρευρεθούν, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Μάκης Βορίδης – ναι μπορεί ακόμα να σας φαίνεται αστείο, αλλά είναι υπουργός αγροτικής ανάπτυξης – και ο Προκόπης Παυλόπουλος. Θεωρητικά μάλιστα, αν τηρηθεί το “πρωτόκολλο”, ο τελευταίος θα είναι εκείνος που θα απονείμει και το βραβείο.
Αν ακόμα απορείτε για τους λόγους που ο Αχιλλέας Μπέος θα έπρεπε να έχει βραβευτεί χθες για την προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση, εμείς θα σας υπενθυμίσουμε κάποιους ενδεικτικούς, που κάθε άλλο παρά εξαντλούν την τεράστια δεξαμενή αριστείας του ανδρός:
-Επανακαθόρισε τα όρια του ανδρισμού, εκτοξεύοντας τα επίπεδα τεστοστερόνης στη στρατόσφαιρα
-Κάνει τις καλύτερες συναναστροφές και έχει τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους
-Βάζει στη θέση τους τα μιάσματα τους κομμουνιστές 
-Το αυτό και με τους κομμουνιστές δημάρχους
-Στέλνει τα ΜΑΤ στους πολίτες γιατί τους αγαπάει με έναν τρόπο εριστικό
Και φυσικά ξέρει να μιλά ως βαθύς γνώστης για τα πιο ακανθώδη θέματα.
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: