Γιώργος Πέρρος: “Για ποια αντιπολίτευση μιλάμε; Το μόνο Κόμμα που μπορεί να κάνει 100% πραγματική και ουσιαστική αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε το εφάπαξ των ξενοδοχοϋπαλλήλων και η ΝΔ το συνέχισε, το ΠΑΣΟΚ κατάργησε τα ΒΑΕ, μας έφεραν τρία μνημόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 70% των νομοσχεδίων της ΝΔ… θα τα ξεχάσουμε;

Οι εργαζόμενοι πρέπει να στραφούν στο ΚΚΕ για να είναι προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα, με ένα δυνατό ΚΚΕ και ένα δυνατό εργατικό κίνημα, τόνισε μιλώντας στο «Attica tv» ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Σημείωσε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συμφωνούν στα βασικά ζητήματα της στρατηγικής, στο Ταμείο Ανάκαμψης και στα 350 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα που αφορούν ιδιωτικοποιήσεις σε παιδεία, υγεία, περισσότερους πλειστηριασμούς, επιπλέον χτύπημα των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε το εφάπαξ των ξενοδοχοϋπαλλήλων και η ΝΔ το συνέχισε, το ΠΑΣΟΚ κατάργησε τα ΒΑΕ, μας έφεραν τρία μνημόνια, «θα τα ξεχάσουμε;» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο Γ. Πέρρος επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 70% των νομοσχεδίων της ΝΔ. «Για ποια αντιπολίτευση μιλάμε; Συμπολίτευση έκαναν και το θα κάνουν και την επόμενη μέρα» σημείωσε, προσθέτοντας ότι το μόνο Κόμμα που μπορεί να κάνει 100% πραγματική και ουσιαστική αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: