Φοιτητικές Εκλογές 2024: Πανσπουδαστική ΚΣ πρώτη δύναμη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με βάση τα αποτελέσματα, όπως δημοσιεύονται από τις εφορευτικές επιτροπές των σχολών, η Πανσπουδαστική Κ.Σ. διατηρεί για 3η συνεχόμενη χρονιά την 1η θέση! 

Συνεχίζεται η δημοσίευση αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών στην σελίδα http://www.pksekloges.gr/foititikes-24/

Η σελίδα θα ενημερώνεται συνεχώς με τα μόνα έγκυρα αποτελέσματα από όλους τους φοιτητικούς συλλόγους της χώρας, αποτελέσματα ανά ίδρυμα και συγκεντρωτικά πανελλαδικά αποτελέσματα.

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα με ποσοστό ενσωμάτωσης 95,67%:

Στον πίνακα αποτυπώνονται τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών στους Φοιτητικούς Συλλόγους της χώρας έτσι όπως υπογράφονται από τις εφορευτικές επιτροπές. Παράλληλα παρουσιάζεται το αντίστοιχο αποτέλεσμα των εκλογών του 2023. Όσον αφορά τις παρατάξεις, καταγράφονται με σειρά: η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ), η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η ΠΑΣΠ, η ΕΑΑΚ που συγκεντρώνει τα σχήματα που στηρίζονται από το ΜΕΡΑ25-ΛΑΕ, η ATTACK που συγκεντρώνει σχήματα που στηρίζονται από το ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Δίκτυο που αποτελεί την παράταξη της «Νέας Αριστεράς» και τέλος στα «Λοιπά» καταγράφονται διάφορες παρατάξεις ή μεμονωμένοι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις εκλογές – Πηγή: http://www.pksekloges.gr/foititikes-24/

Με βάση τα αποτελέσματα, όπως δημοσιεύονται από τις εφορευτικές επιτροπές των σχολών, η Πανσπουδαστική Κ.Σ. διατηρεί για 3η συνεχόμενη χρονιά την 1η θέση! 

Νεότερη αναλυτική ενημέρωση δείτε εδώ:

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες ξέρουνε να νικάνε! Η «Πανσπουδαστική ΚΣ» είναι ξανά 1η δύναμη πανελλαδικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: