Φανούρης Καρούτσος: «Η Ικαρία δικαιολογεί για άλλη μια φορά τον τίτλο του “κόκκινου βράχου”» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κομμουνιστή δήμαρχο απέκτησε ξανά η Κόκκινη Ικαρία: Με ενσωμάτωση του 100% των τμημάτων η «Λαϊκή Συσπείρωση», με υποψήφιο δήμαρχο τον Φανούρη Καρούτσο, συγκέντρωσε ποσοστό 45,07% και 11 έδρες.

Κομμουνιστή δήμαρχο απέκτησε ξανά η Ικαρία, ο «κόκκινος βράχος». Με ενσωμάτωση του 100% των τμημάτων η «Λαϊκή Συσπείρωση», με υποψήφιο δήμαρχο τον Φανούρη Καρούτσο, συγκέντρωσε ποσοστό 45,07% και 11 έδρες.

Η «Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής» (ΠΕΑ), με υποψήφιο δήμαρχο τον απερχόμενο Νίκο Καλαμπόγια, συγκέντρωνε 43,08% και 6 έδρες.

Σε δήλωση του μετά τα αποτελέσματα ο Φ. Καρούτσος δήλωσε πως «Η Ικαρία δικαιολογεί για άλλη μια φορά τον τίτλο του “κόκκινου βράχου”». Ευχαρίστησε όλους τους συναγωνιστές που έτρεξαν και αγωνίστηκαν με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο και στην Περιφέρεια διαβεβαιώνοντας πως η νέα δημοτική αρχή θα παλέψει για όλο το λαό της Ικαρίας μαζί με όλο το λαό της Ικαρίας απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οπως επιβεβαιώνει και το αποτέλεσμα η Λαϊκή Συσπείρωση, έχει κατοχυρωθεί στη συνείδηση του ικαριώτικου λαού ως η μόνη πραγματική εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαική πολιτική, με κριτήριο τα δικά του συμφέροντα και ανάγκες.

Και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει, ώστε οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές, η νεολαία να έχουν αταλάντευτα στο πλευρό τους μια μαχητική, αγωνιστική δημοτική αρχή, που ξέρει να διεκδικεί, να συγκρούεται ακόμα και για τα ελάχιστα που μπορούν να δώσουν ανάσα στα λαϊκά στρώματα. Που δεν έχει καμία δέσμευση απέναντι σε επιχειρηματικούς ομίλους και γι’ αυτό μπορεί να αντιπαλεύει την πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντά τους, να βάζει εμπόδια.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: