“Έτσουξε” τον Άδωνι Γεωργιάδη το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο – “Να θυμόμαστε τους διαδηλωτές κάθε φορά που ακούμε νέα κρούσματα”

Πρόκειται φυσικά για τον ίδιο άνθρωπο που λίγους μήνες πριν, τον Οκτώβρη του 2020, είχε διαβλέψει εκρηκτική άνοδο των κρουσμάτων λόγω της συγκέντρωσης στο Εφετείο στην Αθήνα, για να διαψευστεί πανηγυρικά από ειδικούς και την πραγματικότητα στη συνέχεια.

Αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης έγινε κυριολεκτικά περίγελος, σπεύδοντας να αναπαραγάγει – προτού το κατεβάσει μετά την πάνδημη κατακραυγή – τις ανοησίες δεξιών περί “βίντεο που αποδεικνύει ότι κλάπηκε το όπλο του αστυνομικού” στη Νέα Σμύρνη, επέστρεψε στην παλιά του τέχνη κόσκινο, που δεν είναι παρά η κατασυκοφάντηση των συγκεντρώσεων και ο κοινωνικός αυτοματισμός.

Ο υπουργός ανάπτυξης λοιπόν, αναρτώντας ένα βίντεο από το σημερινό μαζικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, έσπευσε να κάνει λόγω για “πράξη ακραίας κοινωνικής ανευθυνότητας”, ενοχοποιώντας με χυδαίο τρόπο τους συμμετέχοντες για αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού: “Να θυμόμαστε τους διαδηλωτές κάθε φορά που ακούμε τα νέα κρούσματα”.

Πρόκειται φυσικά για τον ίδιο άνθρωπο που λίγους μήνες πριν, τον Οκτώβρη του 2020, είχε διαβλέψει εκρηκτική άνοδο των κρουσμάτων λόγω της συγκέντρωσης στο Εφετείο. Πρόβλεψη την οποία διέψευσε παταγωδώς όχι μόνο η ίδια η πραγματικότητα στην Αττική, που ζει την κορύφωση των κρουσμάτων της μόλις τώρα, δηλαδή σχεδόν έξι μήνες μετά, αλλά και πριν λίγο καιρό η Μίνα Γκάγκα, υποψήφια με τη ΝΔ και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, που ομολόγησε πως δεν υπήρξε καμία έξαρση κρουσμάτων στην Αθήνα, αφού ήταν εξωτερικός χώρος και φορούσαν σχεδόν όλοι μάσκες, όπως ακριβώς και στο σημερινό συλλαλητήριο δηλαδή.

Έκτοτε ακούσαμε από κυβερνητικά χείλη – του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συγκεκριμένα – ότι ο ιός δεν κολλάει σε εξωτερικούς χώρους -κατά συνέπεια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον συνωστισμό των αστυνομικών, σαν αυτόν που είχαμε δει τις μέρες του Πολυτεχνείου. Για την ακρίβεια, ήθελαν να πουν ότι δεν κολλάει στους αστυνομικούς. Αλλά όταν πρόκειται για διαδηλωτές, αρχίζουν πάλι το ίδιο αφήγημα για τις υγειονομικές βόμβες -και ας μη βασίζεται πουθενά, παρά μόνο στην εμπάθειά τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: