Επαγγελματίας γόνος κατά φοιτητών – Κρεσέντο θράσους Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ (VIDEO)

Είναι παράσημο να σε λέει επαγγελματία τραυματία ένας επαγγελματίας γόνος  οικογενείας που ζει με την ευγενική χορηγία του ελληνικού δημοσίου εδώ και σχεδόν 80 χρόνια. 

Όταν ένα συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, δηλαδή μια νερόβραστη διαδικασία προειλημμένων αποφάσεων και αλληλοχειροκρομάτων μεταξύ ημετέρων, γίνεται είδηση, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν έχει πάει καθόλου καλά.

‘Τα πράγματα είναι δε ακόμα χειρότερα, όταν τυγχάνεις πρωθυπουργός, εμφανίζεσαι για θριαμβική ομιλία, σε απόλυτα φιλικό κοινό παβλοφικά εκπαιδευμένο να παλαμοκροτάει χωρίς να σκέφτεται, κι εκείνο να σου χαρίζει τελικά ένα αμήχανο και ασθενικό χειροκρότημα, παγωμένο με όσα άκουγε.

O λόγος για τα όσα απίστευτα εκστόμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από βήματος του συνεδρίου, ανάμεσα σε άλλα πως “πότε η κατασκευή μιας βιβλιοθήκης θεωρείται καταπάτηση του ασύλου, πότε λίγοι κρανιοφόροι βαφτίζονται χιλιάδες φοιτητές και πότε οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων αποδεικνύονται επαγγελματίες τραυματίες”.

Ούτε ψήγμα κριτικής για την ευθεία βουλή με κρότου-λάμψης στους φοιτητές, πολλώ δε μάλλον απολογία για τα αίσχη των κρατικών οργάνων της τάξεως. Αντιθέτως προκλητικός χλευασμός και απαξίωση στον τραυματία, στους διαδηλωτές, στους φοιτητές που γεμίζουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Και ποιους να βαφτίσουμε δηλαδή φοιτητές; Τα δέντρα που ψήφισαν τη ΔΑΠ για να βγει κατά φαντασίαν πρώτη σε ένα γαλάζιο παράλληλο σύμπαν; Μήπως τα μιλούνια που βλέπει η ΟΝΝΕΔ να κατακλύζουν τις τάξεις της, καμαρώνοντας στο τουίτερ;

https://twitter.com/ONNED/status/1531156995247587328

Η κυβέρνηση συνεχίζει να κατασκευάζει εικόνες που αντιστρατεύονται ευθέως την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει ήττα της ΔΑΠ στα Πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχουν τραυματίες φοιτητές.

Δεν υπάρχει βία και αστυνομοκρατία στο ΑΠΘ, φακέλωμα φοιτητών, συλλήψεις στο σωρό.

Υπάρχουν μόνο “λαϊκιστές” και “κομματικά τρολ” που συκοφαντούν την καλύτερη κυβέρνηση του γαλαξία.

Αυτά για όσους τυχόν αυταπατώνται πως ο αυταρχισμός των ΜΑΤ και γενικότερα των δυνάμεων καταστολής προκύπτει “αυτόνομα”, χωρίς κυβερνητικές πλάτες.

Είναι όμως παράσημο να σε λέει επαγγελματία τραυματία ένας επαγγελματίας γόνος  οικογενείας που ζει με την ευγενική χορηγία του ελληνικού δημοσίου εδώ και σχεδόν 80 χρόνια.  Ένας γόνος που χωρίς ίχνος ντροπής δήλωνε “πολιτικός κρατούμενος έξι μηνών” στη χούντα. Είναι βραβείο τέτοιοι χαρακτηρισμοί από τον ηγέτης μιας παράταξης με επαγγελματίες πληρωμένους τραμπούκους- στην κυριολεξία- και επικεφαλής μιας κυβέρνησης με επαγγελματίες του κρατικού αυταρχισμού και διαφημιστές του φασισμού.

Από την άλλη βέβαια, όταν έχεις μάθει ότι όλα στη ζωή είναι μια συναλλαγή επί χρήμασι, όπως συμβαίνει στο θαυμαστό κόσμο της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και των τσικό της, λογικό είναι να βλέπεις παντού “επαγγελματίες”. Τόσα ξέρουν, τόσα λένε.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: