Εν αγνοία της Μάγδας Φύσσα η πρόταση Βαρουφάκη για την προεδρία της δημοκρατίας

Υπάρχουν φορές που η λέξη “ντροπή” ωχριά μπροστά στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν φορές που η λέξη “ντροπή” ωχριά μπροστά στην πραγματικότητα. Όπως στην περίπτωση της πρότασης του Γιάνη Βαρουφάκη και του Μέρα25, να προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για την προεδρία της Δημοκρατίας. Ακόμα φτωχότερη γίνεται η λέξη όταν μαθαίνεις ότι η ίδια όχι απλά δεν είχε καμία επικοινωνία με τον ίδιο ή το κόμμα του πριν την ανακοίνωση της πρότασης, αλλά δεν είχε ούτε καν εκ των υστέρων ενημέρωση. Νιώθοντας προφανώς ότι δεν ασχολούνται αρκετά τα κανάλια και τα ΜΚΔ μαζί του το τελευταίο διάστημα, ο Βαρουφάκης απέδειξε ότι ο πολιτικός του αμοραλισμός ξεπερνά τη στρατόσφαιρα, προσπαθώντας να καπηλευτεί τον πόνο και τον ηρωικό αγώνα που δίνει η Μάγδα Φύσσα μέσα και έξω από τα δικαστήρια για τη δικαίωση έναντι των ναζί μαχαιροβγαλτών και της συμμορίας τους.

Η αγγλική διαθέτει την έκφραση “attention whore” για τέτοιες περιπτώσεις, στα ελληνικά όμως ίσως είναι ακριβέστερο να χαρακτηρίζουμε πλέον τον τέως υπουργό Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερό Τζήμερο. Ευχόμαστε σύντομα να διαγκωνίζονται και για τα ίδια ποσοστά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: