Έλα μου στην μπαταχτσίδικη την τρέλα μου – Πλήγμα κατά της αριστείας του Σάκη Ρουβά με δέσμευση των εταιρικών του λογαριασμών

Καταπνίγεται η καινοτόμα επιχειρηματικότητα στον τόπο μας για 25 ψωροχιλιάρικα χρέος.

Τον Σάκη Ρουβά εκτός από πετυχημένο ποπ αοιδό, αλλά και ερμηνευτή του “Άξιον Εστί” όπως (δεν) θυμόμαστε, τα τελευταία χρόνια τον έχουμε συνηθίσει να κάνει καίριες παρεμβάσεις στα δημόσια πράγματα, όπως τότε που υποστήριξε το “Ναι” στο δημοψήφισμα επειδή δεν είχε κοιμηθεί καλά το βράδυ που ανακοινώθηκε, αλλά και ως καινοτόμο επιχειρηματία. Πρόσφατα μας είχε ανακοινώσει τη δημιουργία της SK Κτηνοτροφική, με σκοπό να ασχοληθεί με τον τομέα της πράσινης ενέργειας.

Μόνο που ξέχασε μια μικρή λεπτομέρεια, εν προκειμένω να πληρώσει την εταιρεία που είχε αναλάβει την προβολή της εν λόγω επιχείρησης καθώς και άλλων δραστηριοτήτων του τραγουδιστή. Έτσι ακολούθησε απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που επέβαλε δέσμευση των εταιρικών λογαριασμών της ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΕΠΕ για οφειλή ύψους 25.000 ευρώ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η επίμονη φημολογία περί καθόδου του Ρουβά στο κόμμα των αρίστων του Κούλη δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στην απόφαση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένας ακόμα λόγος να ενταχθεί πρώτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ.

Το ποιόν του Ρουβά βέβαια είχε διαφανεί τουλάχιστον 20 χρόνια πριν, τότε που στο κλιπ του “Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα” δούλευε στο συνεργείο αυτοκινήτων χωρίς να κόψει ούτε μία απόδειξη:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: