Έκρηξη γκεμπελισμού από το Timeline.gr – “Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο οδήγησε την κυβέρνηση στο νέο λοκντάουν” (VIDEO)

Την ώρα που οι κυβερνητικές παλινωδίες και τα “ακορντεόν” κάνουν την αγανάκτηση των πολιτών να ξεχειλίζει, τα γκεσέμια της εξουσίας δείχνουν με το δάχτυλο όσους αντιστέκονται στη λαίλαπα, με κατηγορίες που ήδη έχουν καταπέσει από την προηγούμενη εκστρατεία κατασυκοφάντησης για τη συγκέντρωση του Εφετείου.

Kαμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά η ντροπή δεν είναι δουλειά. Και είναι σίγουρο πως όποιος έχει έστω και μια σταλιά τσίπας πάνω του, δεν μπορεί παρά να ντρέπεται αν εκτέλεσε την εντολή για τη δημιουργία του παρακάτω τερατουργήματος, που θα έκανε τον ίδιο το Γκέμπελς να αισθανθεί “γατάκι”.

Ο λόγος για το βίντεο της “ενημερωτικής” ιστοσελίδας Timeline.gr, που αναρτήθηκε στο λογαριασμό τουίτερ του μέσου, στο οποίο συκοφαντικά κατηγορείται ευθέως το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για την επιβολή του ακόμα σκληρότερου λοκντάουν. Ο εξωφρενικός ισχυρισμός συνοδεύεται από πλάνα της διαδήλωσης και στο καπάκι εικόνες από τα νοσοκομεία, σε μια προφανή απόπειρα να ενοχοποιηθούν οι διαδηλωτές για την αύξηση του φόρου στο ΕΣΥ. Παράλληλα, στα πλαίσια φτηνής μικροκομματικής αντιπολίτευσης, προβάλλονται οι μορφές των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Φίλη και Τζανακόπουλου, άσχετα φυσικά από το γεγονός πως η αξιωματική αντιπολίτευση συμβολική μόνο παρουσία είχε στις κινητοποιήσεις.

Είναι σαφές ότι τα μιντιακά εξαπτέρυγα της κυβέρνησης σπεύδουν να κάνουν ντάματζ κόντρολ διοχετεύοντας αλλού τη δικαιολογημένη οργή για το “μπρος – πίσω” και τα ημίμετρα αντιμετώπισης του κορονοϊού που τελικά μόνο ελευθερίες περιορίζουν, χωρίς να δίνουν καμία απάντηση στις ουσιώδεις αιτίες της διασποράς.

Το ίδιο εξάλλου είχαν κάνει και με τη συγκέντρωση στο εφετείο, για να αποδειχθεί περίτρανα λίγους μήνες αργότερα, καθ’ ομολογίαν των επιστημόνων, πως ουδεμία επίπτωση είχε στη διασπορά. Αποδεδειγμένα οι συγκεντρώσεις σε ανοιχτό χώρο με μάσκες και με αποστάσεις δεν αποτελούν παράγοντα κινδύνου μετάδοσης, το πες – πες κάτι θα μείνει ωστόσο είναι το μόνο επιχείρημα που έχουν οι αυλοκόλακες της εξουσίας για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Αλλά όσο και να αλυχτάνε σα σκυλιά ενάντια στο λαό που δε δέχεται να φιμωθεί την ώρα που τσακίζονται θεμελιώδη δικαιώματά του, δεν πρόκειται να κάμψουν τις διαθέσεις του, ούτε να ωραιοποιήσουν την πραγματικότητα που γίνεται ολοένα και πιο φανερή ακόμα και στους πιο ανυποψίαστους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: