Δίκη ΧΑ: Τόσες “φιλήσυχες, αθώες περιστερές” είχαμε να δούμε από τη χούντα…

Το ακροδεξιό χέρι του δημάρχου Καλαμάτας -απόδειξη πως κανείς φασίστας δε χάνεται- ακολούθησε το παράδειγμα των άλλων χρυσαυγιτών που “δεν είδαν τίποτα, δεν άκουσαν τίποτα”…

Μόλις χτες έγινε γνωστή η τοποθέτησή του ως επικεφαλής στο δημοτικό οργανισμό ύδρευσης στην Καλαμάτα, απόδειξη πως στην αστική μας δημοκρατία κανείς φασίστας δε χάνεται. Σήμερα φρόντισε να θυμίσει το ποιόν του -σε όσους έκαναν πως το είχαν ξεχάσει- μιλώντας ακόμα και για ΚΝΑΤ και δηλώνοντας περήφανος για την Τοπική της Νίκαιας, που είχε καταφέρει να έχει τέτοια δράση, σε μια περιοχή που θεωρούνταν πως αριστεροκρατείται.

Ο Δημήτρης Κουκούτσης κατάφερε να παραμείνει το ίδιο προκλητικός, μαζεύοντας προηγούμενες δηλώσεις του.

Είχε πει για τη στρατιωτική οργάνωση της χρυσής αυγής πως “αυτή είναι και σε όποιον αρέσει”. Τώρα το μάζεψε λέγοντας πως δεν υπήρχε η παραμικρή οργάνωση, για αυτό και κατέρρευσε σα χάρτινος πύργος -ο ίδιος εξάλλου είχε φροντίσει να πηδήξει από το καράβι, όταν είδε ότι αυτό βούλιαζε.

Είχε πει πως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν προβοκάτσια, αλλά αρνήθηκε να τη σχολιάσει και να απαντήσει σε σχετική ερώτηση.

Έβγαλε τη γνωστή κασέτα για “το δεξιό παρελθόν της Κανέλλη” και τα… “ΚΝΑΤ”. Έκανε την ενδιαφέρουσα ομολογία πως και τον καιρό που ήταν στην ΟΝΝΕΔ τους φόρτωναν με παρόμοιες κατηγορίες.

Όταν όμως ρωτήθηκε σχετικά με την ιδεολογία του, θυμήθηκε τον πατέρα του που μεγάλωσε σε παιδούπολη, γιατί μια γερμανική νάρκη είχε σκοτώσει τον παππού του -κάτι που δεν τον εμπόδισε να συνεργαστεί άψογα με τους πολιτικούς απογόνους των δωσίλογων, που μιλάνε για την σπορά των ηττημένων. Ενώ αποκάλυψε πως η γυναίκα του είναι αλλοδαπή -από τη Ρουμανία- για να αποκρούσει την κατηγορία για τον ξενοφοβικό, ρατσιστικό λόγο της νεοναζιστικής συμμορίας. Τόσο ιδεολόγος…

Τόσες αθώες περιστερές, φιλήσυχους νοικοκυραίους, είχαμε να δούμε από τη χούντα…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: