Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα! – Συγκλονιστικές εικόνες στη μεγάλη συγκέντρωση της ΚΝΕ στο Σύνταγμα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Αυτό το έγκλημα να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» είναι η διαβεβαίωση, είναι το χρέος για τα τόσα νέα παιδιά που χάθηκαν. Ρίγη συγκίνησης προκλήθηκαν όταν στον ουρανό αφέθηκαν 57 φαναράκια όσοι και οι αδικοχαμένοι της πολύνεκρης σύγκρουσης στα Τέμπη που έχιυν εξακριβωθεί έως τώρα…

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε η ΚΝΕ στο Σύνταγμα για το έγκλημα στα Τέμπη στέλνοντας μήνυμα πως δεν είναι η ώρα της σιωπής είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα.

«Αυτό το έγκλημα να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουν φωνή» είναι η διαβεβαίωση, είναι το χρέος για τα τόσα νέα παιδιά που χάθηκαν. «Το “ως εδώ!” να πάρει τη μορφή οργανωμένου αγώνα για την προστασία του λαού και της νέας γενιάς. Στο δίλημμα “τα κέρδη τους ή οι ζωές μας” πρέπει να βγούμε νικητές!» τονίζει η ΚΝΕ.

Ρίγη συγκίνησης προκλήθηκαν όταν στον ουρανό του Συντάγματος αφέθηκαν 57 φαναράκια όσοι και οι αδικοχαμένοι της πολύνεκρης σύγκρουσης στα Τέμπη που έχιυν εξακριβωθεί έως τώρα. Εκείνη την ώρα ακούγονταν ακούγονταν το τραγούδι «Έχε το νου σου στο παιδί…»:

Η ΚΝΕ στην πρώτη γραμμή ενάντια στο σύστημα που δολοφονεί, τόνισε στην ομιλία του ο Θοδωρής Κωσταντής Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Θ. Γκιώνης, Ν. Σοφιανός, Θ. Χιώνης και ο Δ. Τσακνής υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

Μεγάλες συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις διοργάνωσε η ΚΝΕ το Σάββατο και σε άλλες πόλεις της χώρας καλώντας τη νεολαία και το λαό να πάρει μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται καθημερινά για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.

Ακολουθούν φωτογραφίες (Dimitris Kapantais / SOOC) από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα:

Φωτογραφίες: Dimitris Kapantais / SOOC

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: