Δ. Κουτσούμπας: «Όλοι τους πλην ΚΚΕ, έκατσαν “σούζα” στη βουλή στην ομιλία του Ζελένσκι…όλοι μαζί χειροκροτούσαν τους φασίστες των Αζόφ» (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ο ίδιος ο λαός είναι που με τον αγώνα του πρέπει να στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τέτοια κόμματα μαζί με τη σάπια αντιδραστική και βαθιά συστημική ιδεολογία τους.”

Ο λαός με τον αγώνα του να στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τους ναζί εγκληματίες σημείωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην εκδήλωση του Κόμματος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά, αναφερόμενος στον ένα χρόνο από του Αζόφ στη Βουλή και τη νέα ρύθμιση για το κόμμα κασιδιάρης που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα σημείωσε:

«Μιας και μιλάμε για φασισμό, δεν μπορούμε στο να μην αναφερθούμε, ότι σαν σήμερα πριν 1 χρόνο, όλοι τους πλην ΚΚΕ, έκατσαν “σούζα” στη βουλή στην ομιλία του Ζελένσκι, ενώ όλοι μαζί χειροκροτούσαν τους φασίστες των Αζόφ, άλλοι όρθιοι και άλλοι καθιστοί, για να μην παραπονιούνται ότι τους λέμε και όλους ίδιους.

Τώρα με αφορμή την υπόθεση με το κόμμα του ναζί Κασιδιάρη, η κυβέρνηση και διάφορα άλλα παπαγαλάκια χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, όταν είναι οι ίδιοι που ανέχονται και στρώνουν το έδαφος με την πολιτική τους στον ρατσισμό και το ναζισμό, όταν είναι οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που ευθύνονται για την καθυστέρηση στη δίκη της XA, που αν είχε ολοκληρωθεί, δεν θα έμπαινε θέμα για τη συμμετοχή τέτοιων ναζιστών εγκληματιών στις εκλογές.

Και τώρα προσπαθούν να την αποτρέψουν με επικίνδυνες διατάξεις αποδίδοντας τους μάλιστα τον τίτλο του “αντισυστημικού”, όταν αποδεικνύεται ότι τέτοια κόμματα είναι σάρκα από τη σάρκα του συστήματος.

Ο ίδιος ο λαός είναι που με τον αγώνα του πρέπει να στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τέτοια κόμματα μαζί με τη σάπια αντιδραστική και βαθιά συστημική ιδεολογία τους.»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: