Δ. Κουτσούμπας από Λάρυμνα: Πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή και στους καθημερινούς αγώνες του λαού μας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε συνομιλίες με κατοίκους της Λάρυμνας, πρώτο σταθμό της περιοδείας του σε χωριά της Φθιώτιδας όπου είναι και υποψήφιος

Την ανάγκη να πάνε στην κάλπη και να ρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, γιατί η δύναμή του θα κατατεθεί στους αγώνες για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, επισήμανε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, στις συνομιλίες που είχε με κατοίκους της Λάρυμνας, πρώτο σταθμό της περιοδείας του σε χωριά της Φθιώτιδας όπου είναι και υποψήφιος.

Ο Δ. Κουτσούμπας συνοδευόταν από τον Π. Πολίτη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας, την Ανδριάνα Μπαφούτσου, γραμματέα της ΤΕ Φθιώτιδας και υποψήφια βουλευτή, τον Δ. Παπαϊωάννου, γραμματέα της ΚΟΒ Λάρκο, τον Θ. Καρατράντο, δημοτικό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Λοκρών και τον Γ. Λιγδή, επίσης δημοτικό σύμβουλο. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του είχε μια θερμή συζήτηση με τους θαμώνες καφενείου.

Με φόντο τη ΛΑΡΚΟ, μια επιχείρηση-έμβλημα της περιοχής, τόσο για τη σημασία της, όσο και για τους αγώνες των εργαζομένων της προκειμένου να παραμείνει ανοιχτή με όλες τις θέσεις εργασίας, συνεχίζοντας να δίνει ζωή στην περιοχή, κόντρα στα σχέδια απαξίωσης και πώλησής της, που αυτή τη στιγμή στέκει με τις καμινάδες της σβηστές, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Απέναντι σε μια από χέρι αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει στις 25 του Ιούνη, στις κάλπες, ο ελληνικός λαός δεν χρειάζεται μια αντιπολίτευση “μούφα” όπως αυτή που κάνουν τα άλλα κόμματα, στηρίζοντας τις βασικές επιλογές της αντιλαϊκής κυβέρνησης, αλλά χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή και στους καθημερινούς αγώνες του λαού μας για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων».

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: