Χρυσαυγίτες πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν πλιάτσικο στα καμένα σπίτια στο Μάτι…

Στου Ματιού την ολόμαυρη ράχη
Λεηλατούν χρυσαυγίτες μονάχοι…

Οι πολιτικοί τους πρόγονοι πουλούσαν εθνικοφροσύνη ως συνεργάτες των κατακτητών και γερολαδάδες, για να βγάζουν το τίμιο ψωμάκι παντεσπάνι τους.

Οι σύγχρονοι φασίστες δεν πουλάνε λάδι αλλά κοινωνική ευαισθησία με τις πυρκαγιές, παίζουν με τη δύναμη της εικόνας μπροστά από φλογισμένα σπίτια, κρύβουν με μαγικό τρόπο τον αγκυλωτό σταυρό των ναζί στο μπράτσο του “πυροσβέστη Κασιδιάρη” με το αμάνικο. Κι ύστερα οι αντιασφυξιογόνες μάσκες του πυροσβέστη έπεσαν και φάνηκε το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, μεταξύ των τεσσάρων ατόμων που συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω, ενώ έκαναν πλιάτσικο στα καμένα σπίτια του οικισμού στο Μάτι, βρίσκονται και τουλάχιστον δύο μέλη της χρυσής αυγής, που επέκτειναν και σε άλλους τομείς τις δραστηριότητες του νεοναζιστικού υπόκοσμου.

Ποιος ξέρει, ίσως να έψαχναν το πουλί της χούντας που θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Όπως τότε που κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοιχτά και το έργο των κλεφτών-πλιατσικολόγων ήταν πιο εύκολο.

Μέχρι τώρα ξέραμε πως οι νεοναζί, ως μαντρόσκυλα του συστήματος, έχουν υψηλούς προστάτες-αφεντικά, αλλά το πλιάτσικο είναι δεύτερη φύση του φασίστα, ήδη από την εποχή που εμφανίστηκε στο ιστορικό προσκήνιο το σινάφι του, απαιτώντας λίρες κι ανταλλάγματα, για να τονώσει το εθνικό του φρόνημα…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: