Χαρωπά τα μονοπώλια χτυπώ – Στιγμιότυπα που ξεχωρίσαμε από το φετινό διήμερο της ΚΝΕ

Σχολιάζοντας ενσταντανέ του διήμερου με παιγνιώδη διάθεση

Το 28ο Αντιϊμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ στο Καρπενήσι έφτασε στο τέλος του, χαρίζοντάς μας μια σειρά από πλούσιες εικόνες συγκίνησης, αγωνιστικής ανάτασης, αλλά και κάποιες που προσφέρονται για πιο χαλαρό σχολιασμό.

Όπως αυτή των συντρόφων από την ΚΝΕ Ανατολικής – Μακεδονίας Θράκης, που προέβαλλαν το σύνθημα της “κόκκινης αποκέντρωσης” και την ανάγκη για την ύπαρξη ισχυρής οργάνωσης και στο Λέτσοβο, σε όλες τις περιοχές, πρωτεύουσα κι επαρχία, σε κάμπους και βουνά (κυρίως αυτά), σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (Δυτική βεβαίως – βεβαίως να διευκρινίσουμε, γιατί περιμένουν έτοιμοι στη γωνία όσοι τσιρίζουν για “εθνικιστικό ΚΚΕ”).

Η σοβαροφάνεια είναι για τους ασόβαρους, εξού και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όχι απλά επισκέφτηκε την παιδική κατασκήνωση στο χώρο, αλλά άκουσε και χειροκρότησε ρυθμικά τις μικρές χορωδίες, που παρουσίασαν αυτοσχέδια τραγούδια στα πλαίσια διαγωνισμού μεταξύ των ομάδων. Στρυφνοί γραφειοκράτες, τι να πεις…

Πολύ βαρετός ο γγ, μην το συζητάτε. Ή μάλλον να το ξανασυζητήσουμε, αν δείτε τόσο κόσμο να μαζεύεται για να ακούσει άλλον πολιτικό αρχηγό, ακόμα κι όταν έχει προηγηθεί μπουρίνι.

Φωτογραφίες από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: