Αλεξία Έβερτ: “Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά” – Ο πόνος τους για το ΚΚΕ δεν κρύβεται

Η αντιδήμαρχος του Μπακογιάννη στο Δήμο Αθηναίων δείχνει τον πολιτικό πολιτισμό του κόσμου της, αποκαλώντας “κατσαρίδες και τρωκτικά” τους κομμουνιστές που διαδήλωναν.

Δεν είδαν κανέναν γύψο, καμία απαγόρευση συναθροίσεων. Δεν είδαν τίποτα σχετιά με την αστυνομική βία, για την υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας, με τους αστυνομικούς που δε φορούσαν καν μάσκες. Τους τύφλωσε το μίσος και η αλλεργία τους ενάντια στο ΚΚΕ και τη δράση του.

Την αρχή έκανε η δημοσιογράφος Πέπη Ραγκούση, που επιχειρεί να αντιστρέψει τις εντυπώσεις από την υποδειγματική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πρεσβεία των ΗΠΑ, με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

30 χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας, μας λέει η Πέπη Ραγκούση, υπονοώντας πιθανότατα πως οι κομμουνιστές θα έπρεπε να πάψουν να υπάρχουν, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και του σοσιαλιστικού στρατοπέδου.

Το χειρότερο όμως μας το επιφύλασσε η Αλεξία Έβερτ, της γνωστής οικογενείας (κόρη του Μιλτιάδη και εγγονή του Άγγελου Έβερτ) και νυν αντιδήμαρχος Αθηνών, στη διοίκηση του Μπακογιάννη -σόι πάι το βασίλειο.

Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ‘ναι!

Το ενδιαφέρον είναι πως ο χαρακτηρισμός “τρωκτικά” δεν πηγαίνει στις οικογένειες που αδειάζουν τα δημόσια ταμεία για να συντηρηθούν -δεν είναι δα τίποτα εξαρτημένες από μισθούς και μεροκάματα- αλλά στους κομμουνιστές. Βαθύς πολιτικός πολιτισμός, κατευθείαν από τον κόσμο των αρίστων…

Και εμείς θυμόμαστε συνειρμικά τους στίχους του Μπίρμαν, που μελοποίησε ο Μικρούτσικος και τραγούδησε η Μαρία Δημητριάδη, για να της απαντήσουμε.

Έτσι και αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη. Θα φροντίσουμε εμείς για αυτό.
Έτσι πρέπει να γίνει. Και έτσι θα γίνει…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: