Αιφνιδιαστική διαδήλωση στον Άραξο από κατασκηνωτές της ΚΝΕ

Αντιϊμπεριαλισμός, η μόνη λύση στον καύσωνα.

Αψήφησαν τη ζέστη και έδωσαν δυναμικό παρών στο στρατόπεδο του Άραξου  κατασκηνωτές του 27ου Αντιϊμπεριαλιστικού Διήμερου της ΚΝΕ στην Πάτρα. Σηκώνοντας το πανό «Όχι πυρηνικά στον Άραξο, συνένοχοι στο φόνο δε θα γίνουμε» , μέλη της ΟΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ έστειλαν το δικό τους μαχητικό μήνυμα ανυπακοής στη συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ και την πολιτική ΗΠΑ – ΕΕ, που βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην ευρύτερη περιοχή.

Συνθήματα όπως «Ένωση και ΝΑΤΟ πολέμου συνδικάτο»«Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών»και «Έξω το ΝΑΤΟ, να φύγουνε οι βάσεις, καμιά συμμετοχή στις επεμβάσεις» δονούν την ατμόσφαιρα, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται η εμφανής πρόθεση κυβέρνησης και ΝΑΤΟ μεταφοράς και αποθήκευσης πυρηνικών στον Άραξο, όπως διαφάνηκε κι από την πρόσφατη επίσκεψη του επικεφαλής του αμερικανικού προγράμματος για τα πυρηνικά όπλα στην περιοχή.

Η ανησυχία που προκαλεί η μαχητική παρουσία των νέων κομμουνιστών φαίνεται από την μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων που “υποδέχτηκαν” τους διαδηλωτές κατά την άφιξή τους.

Με πληροφορίες από 902. gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: