Αυτή είναι η Αθήνα! Ένα τεράστιο ποτάμι αλληλεγγύης στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης η πορεία (ΒΙΝΤΕΟ): «Στης Γάζας τα συντρίμμια που σφίγγει ο κλοιός, σηκώνει το κεφάλι ο ήρωας λαός!»

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη»! Ένα τεράστιο ορμητικό ποτάμι ήταν το συλλαλητήριο της Αθήνας. Από το Πάρκο Ελευθερίας και την αμερικανική πρεσβεία έως την πρεσβεία του Ισραήλ ακούστηκε δυνατά το αίτημα να σταματήσει η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα.

Ένα τεράστιο ορμητικό ποτάμι ήταν το συλλαλητήριο της Αθήνας. Από το Πάρκο Ελευθερίας και την αμερικανική πρεσβεία έως την πρεσβεία του Ισραήλ ακούστηκε δυνατά το αίτημα να σταματήσει η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα.

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» ήταν το σύνθημα που συγκλόνισε το κέντρο της Αθήνας, ενώ μπροστά από τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ οι διαδηλωτές φώναξαν πολλές φορές «Δολοφόνοι, δολοφόνοι».

«Στης Γάζας τα συντρίμμια που σφίγγει ο κλοιός σηκώνει το κεφάλι ο ήρωας λαός»

Ένα τεράστιο ορμητικό ποτάμι η πορεία των σωματείων και των φορέων στην Αθήνα. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν η κεφαλή της πορείας ήταν στη συμβολή Λ. Αλεξάνδρας και Β. Σοφίας ακόμα δεν είχαν ξεκινήσει οι τελευταίοι διαδηλωτές από το Πάρκο Ελευθερίας.

Τεράστια ήταν και συγκέντρωση που έγινε στο Πάρκο Ελευθερίας.

Να σταματήσει τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού στη λωρίδα της Γάζας από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ ήταν η απαίτηση!!!

Συγκλόνισαν τα ομοιώματα των νεκρών παιδιών που κατά χιλιάδες σφάζονται αυτές τις μέρες από τις κατοχικές δυνάμεις του Ισραήλ!

Μήνυμα της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών διαβάστηκε στη μεγάλη συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας.

«Ευχαριστούμε το ΠΑΜΕ και τα Συνδικάτα για την έμπρακτη αλληλεγγύη και υποστήριξη στους εργάτες του λαού της Παλαιστίνης. Η αλληλεγγύη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τη νίκη. Ζήτω οι αγώνες των λαών», αναφέρεται στο μήνυμα.

Καταγγέλθηκε η ελληνική κυβέρνηση που βρίσκεται στο πλευρό των μακελάρηδων, του κράτους του Ισραήλ και των ΗΠΑ, κάτι που φάνηκε και με την αποχή στην ψηφοφορία του ΟΗΕ για το ψήφισμα της Ιορδανίας για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα.

Παραβρέθηκε πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής μέλη του Πολιτικού Γραφείου.

Παραβρέθηκε και ο πρέσβης της Παλαιστίνης Γιουσέφ Ντορχόμ.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: