Ρίτα Αντωνοπούλου – Μαν. Ανδρουλιδάκης: Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου

Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανόλης Ανδρουλιδάκης, παρουσιάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, την Κυριακή 24 του Σεπτέμβρη, στις 8:30 το βράδυ, στο Άλσος Νέας Σμύρνης.

Οι αγαπημένοι ερμηνευτές Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανόλης Ανδρουλιδάκης, παρουσιάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, την Κυριακή 24 του Σεπτέμβρη, στις 8:30 το βράδυ, στο Άλσος Νέας Σμύρνης.

Τελευταία ενημέρωση: Την αναβολή της συναυλίας, χωρίς να αναφέρει τους λόγους, ανακοίνωσε η Ρίτα Αντωνοπούλου. 

Μια συναυλία-γιορτή, αφιερωμένη σε έναν άνθρωπο που σφράγισε με τα λόγια του το ελληνικό τραγούδι και την ποίηση, που με την παρουσία του, τη σκέψη του και τις λέξεις του, σφράγισε τη πνευματική ζωή της Ελλάδας από τη Μεταπολίτευση κι έπειτα.

Ποιητής, συγγραφέας, διανοούμενος, αρθρογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Μάνος Ελευθερίου είναι μία από τις σταθερές μας στο νεότερο και σύγχρονο πολιτιστικό τοπίο της Ελλάδας. Οι στίχοι του, τα λόγια του, τα ποιήματά του, όπως αυτά μελοποιήθηκαν από τους μεγαλύτερους συνθέτες μας (Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Σπανός, Κουγιουμτζής, Μικρούτσικος, Μούτσης, Μαρκόπουλος, Νικολόπουλος κ.α.) και τραγουδήθηκαν από τις ωραιότερες φωνές (Μοσχολιού, Νταλάρας, Αλεξίου, Γαλάνη, Βιτάλη, Κούτρας, κ.α.) σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού για περισσότερα από 50 χρόνια.

Τα “Παραπονεμένα λόγια”, “Σ΄αυτή τη γειτονιά”, η “Ατέλειωτη εκδρομή” και ο “Άμλετ της Σελήνης”, είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που θα ακουστούν στην ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά από τις υπέροχες φωνές της Ρίτας Αντωνοπούλου και του Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ // Για Δημότες – Κατοίκους: 5 ευρώ // Προπώληση: TICKET365.GR, Τηλ. 211 1000 365 (καθημερινά 9 π.μ. – 9 μ.μ.)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: