Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης με μια κιθάρα… στο Κελάρι

Τη Δευτέρα 15 του Μάη, στις 10 το βράδυ, ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης θα παρουσιάσει στο «Κελάρι» ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από διάφορες χώρες του κόσμου με τη συνοδεία της κιθάρας του. Συμμετέχουν φιλικά: Ρίτα Αντωνοπούλου, Καλλιόπη Βέττα, Κώστας Θεοχάρης, Χάρης Μακρής και ο Χιλιανός ποιητής Jaime Svart.

Πολλές μουσικές, πολλοί ήχοι, πολλές πανέμορφες φωνές σε πολλές γλώσσες και πολλές πατρίδες: Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Χιλή, Κούβα, Μεξικό, ΗΠΑ και, φυσικά, Ελλάδα. Ανάμεσα στα τραγούδια από τις εξαιρετικές φωνές της Ρίτας, της Καλλιόπης, του Χάρη και του Κώστα, βρίσκουν όμορφα το χώρο τους τα λόγια του Jaime και των Ελλήνων ποιητών, αλλά και δεξιοτεχνικά σόλο από τη συλλογή “Myrtia” του Μίκη Θεοδωράκη και από τη νέα κιθαριστική συλλογή με τις γνωστότερες ελληνικές μελωδίες του σινεμά. Όλα αυτά με ένα μόνο μουσικό όργανο, που δίνει την ψευδαίσθηση μικρής ορχήστρας στην πιο απλή και μεστή μορφή της, που συνοδεύει ιδανικά το τραγούδι και τις ωραιότερες μέρες μας: με μια κιθάρα… στο Κελάρι.

Τη Δευτέρα 15 του Μάη, στις 10 το βράδυ, ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης θα εμφανιστεί στο «Κελάρι» (Αδριανού 3, Θησείο), όπου θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από διάφορες χώρες του κόσμου με τη συνοδεία της κιθάρας του. Συμμετέχουν φιλικά: Ρίτα Αντωνοπούλου, Καλλιόπη Βέττα, Κώστας Θεοχάρης, Χάρης Μακρής και ο Χιλιανός ποιητής Jaime Svart.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: