Το Μέλλον μας βρίσκεται στον Αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας!

Μια μεγάλη εκδήλωση και συναυλία ετοιμάζει το Σάββατο 10 Ιούνη η Τομεακή Οργάνωση Μαθητείας-Κατάρτισης Αττικής της ΚΝΕ, στο θεατράκι του ΗΣΑΠ Ν. Ηρακλείου.Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 με ομιλία…και θα συνεχιστεί με συναυλία από τους: Retro (Rebellion Connexion), Φρανκ, Το Σφάλμα και άλλα ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Μια μεγάλη εκδήλωση και συναυλία ετοιμάζει το Σάββατο 10 Ιούνη η Τομεακή Οργάνωση Μαθητείας-Κατάρτισης Αττικής της ΚΝΕ, στο θεατράκι του ΗΣΑΠ Ν. Ηρακλείου. Η Τ.Ο. καλεί τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές στις Επαγγελματικές Σχολές, στα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ να έρθουν και να μάθουν τι είναι αυτό για το οποίο παλεύει η ΚΝΕ, τονίζοντας πως το μέλλον μας βρίσκεται στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Το Μέλλον μας βρίσκεται στον Αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας!

Το Μέλλον μας βρίσκεται στον Αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας!

Καλεί να συζητήσουν όλους αυτούς τους σπουδαστές που παλεύουν καθημερινά για τις σπουδές τους, για το μεροκάματο με το οποίο θα στηρίξουν τις οικογένειες τους, που αντιλαμβάνονται την αδικία, πως κάτι δεν πάει καλά και ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή. Γιατί η ανεργία, η εκμετάλλευση, η εργασία χωρίς δικαιώματα, η πείνα, οι πόλεμοι, δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχει κι άλλος δρόμος. Μια άλλη κοινωνία, όπου δε θα παρασιτεί μια μειοψηφία. Μια κοινωνία που θα δουλεύουμε με σύγχρονα δικαιώματα, με σταθερό ωράριο, λιγότερο εργασιακό χρόνο μα με μεγαλύτερο εισόδημα ταυτόχρονα και ποιοτικότερο επίπεδο ζωής. Θα ζούμε, δηλαδή, όπως μας αξίζει. Τους καλεί, λοιπόν, να πάρουν ενεργό μέρος στο συλλογικό αγώνα ενάντια στην κυριαρχία του άδικου στο δίκαιο, ενάντια στα μονοπώλια και την εξουσία τους. Γιατί εκεί βρίσκεται το μέλλον μας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 με ομιλία του Πέτρου Μαρκομιχάλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και θα συνεχιστεί με συναυλία από τους: Retro (Rebellion Connexion), Φρανκ, Το Σφάλμα και άλλα ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: