Θεσσαλονίκη – 2ο σκακιστικό τουρνουά για την Ειρήνη αφιερωμένο στον Γρηγόρη Λαμπράκη

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), ο Σκακιστικός Όμιλος «Ιωάννης Παπάφης» και η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν την Τετάρτη 5 Ιούλη το 2ο Σκακιστικό Τουρνουά για την Ειρήνη.

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), ο Σκακιστικός Όμιλος «Ιωάννης Παπάφης» και η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν την Τετάρτη 5 Ιούλη το 2ο Σκακιστικό Τουρνουά για την Ειρήνη. Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή σχεδόν 100 μικρών και μεγάλων σκακιστών, με τη στήριξη της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, τον Σκακιστικό Όμιλο Πολίχνης και την Ένωση Σκακιστών Καλαμαριάς.

Το τουρνουά και φέτος είναι αφιερωμένο στον αγώνα για την ειρήνη και στον δολοφονημένο στην πόλη μας Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Γρηγόρη Λαμπράκη, που φέτος συμπληρώθηκαν 60 χρόνια από τη δολοφονία του.

Οι αγώνες θα γίνουν στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσου – είσοδος από τη Λεωφόρο Στρατού, από τις 5:30μμ.

Η ΕΔΥΕΘ και οι υπόλοιποι συνδιοργανωτές του Τουρνουά καλούν τους φίλους της ειρήνης και του σκακιού να παραβρεθούν στη διοργάνωση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: