Παμπελοποννησιακό Στάδιο | Κώστας Πελετίδης: «Πώς μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε στολίδι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με σχεδόν όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, το ΟΑΚΑ ασυντήρητο από το 2004 και επικίνδυνο για αθλητές και θεατές, η Λαϊκή Συσπείρωση παρέλαβε το Παμπελοποννησιακό στάδιο κλειστό και κατάφερε να το μετατρέψει στη μεγαλύτερη κοιτίδα αθλητισμού της Πάτρας.

Το «πως μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας μας» εξηγεί σε βίντεο ο δήμαρχος Πάτρας και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Κώστας Πελετίδης για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Αντίθετα το ΟΑΚΑ έμεινε ασυντήρητο από το 2004 και επικίνδυνο για αθλητές και θεατές!

«Με σχεδόν όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους» εξηγεί, η «Λαϊκή Συσπείρωση» «παρέλαβε το Παμπελοποννησιακό στάδιο κλειστό και κατάφερε να το μετατρέψει στη μεγαλύτερη κοιτίδα αθλητισμού της πόλης». Και έτσι, συνεχίζει, «ανοίξαμε το στάδιο για δωρεάν άθληση σε όλους τους Πατρινούς. Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε 10.000 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας» ενώ έχει φιλοξενήσει έξι συνεχόμενους πανελλήνιους αγώνες στίβου.

Υπογραμμίζει πως η αποκατάσταση ξεκίνησε «εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας» ενώ «επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποιώντας την γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: