Γιώργος Πομάσκι: «Το πρωί με αποπέμπουν και το βράδυ με βραβεύουν για τη δουλειά μου» (AUDIO) – ΚΚΕ: Να αποσυρθεί η φωτογραφική διάταξη Αυγενάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φωτογραφική διάταξη Αυγενάκη απαγορεύει σε κάποιον που έχει έμμισθη σχέση με τον ΣΕΓΑΣ να εκπροσωπεί τους προπονητές στο ΔΣ της Ομοσπονδίας. Ο Πομάσκι εδώ και 30 χρόνια δεν έχει χάσει αγώνα, είναι κάθε μέρα στο ταρτάν και γνωρίζει τα προβλήματα καλύτερα από τον καθένα

Για τη φωτογραφική διάταξη Αυγενάκη που αποπέμπει τον Γιώργο Πομάσκι από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ως εκπρόσωπο των προπονητών, μίλησε ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών του ελληνικού στίβου στον «ΣΠΟΡ FM 94,6», το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Το πρωί με αποπέμπουν και το βράδυ με βραβεύουν για τη δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Πομάσκι, τονίζοντας ότι η συζήτηση θα έπρεπε να αφορά σε ποια στάδια, σε ποιες συνθήκες προπονούνται οι αθλητές.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτογραφική διάταξη που κατέθεσε χθες το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού απαγορεύει σε κάποιον που έχει έμμισθη σχέση με τον ΣΕΓΑΣ να εκπροσωπεί τους προπονητές στο ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Όπως σημείωσε ο Γ. Πομάσκι, η αντιπαράθεση θα έπρεπε να αφορά στα πραγματικά προβλήματα των αθλητών, των παιδιών και των προπονητών, την ώρα που δεν υπάρχουν στάδια, δεν έχουν που να προπονηθούν οι αθλητές.

Ενώ ο ίδιος από την πλευρά του δήλωσε έτοιμος να παλέψει για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και των μισθών των προπονητών, γιατί είναι αυτοί που βοηθούν και καθοδηγούν τα παιδιά.

Όσο για τον εαυτό του, υπενθύμισε ότι εδώ και 30 χρόνια δεν έχει χάσει αγώνα, είναι κάθε μέρα στο ταρτάν και γνωρίζει τα προβλήματα καλύτερα από τον καθένα.

 

Να αποσυρθεί η υπουργική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη που προκαλεί μείζον θέμα στην εκλογή εκπροσώπων των προπονητών στο ΣΕΓΑΣ και πετάει έξω από ΔΣ, τον διακεκριμένο προπονητή στίβου Γ. Πομάσκι, ζήτησε ο  βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση, του νομοσχεδίου του υπ. Εσωτερικών και επί της τροπολογίας του υπ. Αθλητισμού, χαρακτήρισε πραξικοπηματική, ανήθικη και καταδικαστέα την υπουργική απόφαση της κυβέρνησης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν θέλει τον συγκεκριμένο προπονητή, γιατί η αντίληψή του, δεν συνάδει με τον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό που προωθούν και εφαρμόζουν η κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα.

Κατήγγειλε τον υπουργό αθλητισμού, που στα μουλωχτά έφερε αυτή την απόφαση με βάση την οποία αναιρεί δική του προηγούμενη με σαφή στόχο, να εκτοπίσει τον», Πομάσκι από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

Την κυβερνητική τροπολογία κατήγγειλαν επίσης βουλευτές άλλων κομμάτων.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: