Φωτιά και τσεκούρι στους οχτρούς – Με τον Θ. Κολοκοτρώνη στη φανέλα ο Αστέρας Τρίπολης

Περιμένουμε την απάντηση του Καραϊσκάκη Άρτας και των ομάδων του Άγγελου Αναστασιάδη με τη μορφή της Παναγίας…

Η φετινή Σούπερ Λιγκ ξεκινάει εν μέσω γενικής αδιαφορίας, αν και πιο απρόβλεπτη ως προς τον τελικό νικητή σε σχέση με άλλες χρονιές. Πέραν αυτού, υπάρχουν όμως διάφορες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως μία από τις φετινές εμφανίσεις του Αστέρα Τρίπολης.

Τα κανονικά χρώματα στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας, που συν τοις άλλοις, αγωνίζεται στο Στάδιο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” είναι το κίτρινο και το μπλε, αυτή όμως είναι μία από τις αναπληρωματικές εμφανίσεις για τα εκτός έδρας παιχνίδια ή την περίπτωση που έχει κι η εμφάνιση του αντιπάλου παρόμοια χρώματα.

Δυστυχώς το “φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους” ή τους αλλόπιστους -αφού μιλάμε για ομάδες με πιστούς και φανατικούς- δεν υπάρχει, αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Περιμένουμε με αγωνία τον αγώνα του Αστέρα με το Λεβαδειακό στην Τρίπολη, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι με το “Σαράντα Παλικάρια από τη Λεβαδειά, πάνε για να πατήσουνε την Τροπολιτσά”.

Καθώς και άλλες παρόμοιες εμφανίσεις, πχ με τις ομάδες του Άγγελου Αναστασιάδη να έχουν ανάγλυφη τη μορφή -και τη χάρη- της Παναγίας, την ομώνυμη ομάδα της Άρτας να απαντάει με τον Καραϊσκάκη κοκ. Έτσι και αλλιώς, θέαμα εντός των γηπέδων σπανίως βλέπουμε, οπότε χρειάζονται κάτι τέτοια, για να αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: