Στέργιος Πιτσιόρλας: ο «καλύτερος των καλυτέρων» αναλαμβάνει πρόεδρος του ομίλου AVIAREPS

Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει στα νέα του καθήκοντα και αναμένουμε με ανυπομονησία στο μέλλον να πάρει μια θέση στην κυβέρνηση της ΝΔ, που γνωρίζουμε καλά πως έχει σε περίοπτη θέση την αριστεία. Ίσως τότε να βγάλει και ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ που να λέει πως «για την αριστερά αποτελεί τον καλύτερο των καλυτέρων εντός της δεξιάς». Του αξίζει και τους αξίζει…

Είναι το παιδί για όλες τις δουλειές, ο άνθρωπος που τα κάνει όλα και συμφέρει και δεν το έχει κρύψει και ποτέ. 

Υπήρξε ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού και στενός συνεργάτης του Λεωνίδα Κύρκου και του Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Διετέλεσε πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, υφυπουργός οικονομίας και Ανάπτυξης και Αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που έλεγε σε συνέντευξή του στο capital το 2017 πως «είναι φαινόμενο σε όλες τις δημοκρατίες άλλα να λες στην αντιπολίτευση και άλλα να κάνεις ως κυβέρνηση».

Έτσι ορίζει τις πραγματικές δημοκρατίες ο κύριος Πιτσιόρλας. Άλλα να λες, άλλα να εννοείς κι άλλα να κάνεις. Έλεγε, επίσης, πως «η αριστερά πρέπει να απελευθερώσει την κοινωνία από τον κρατισμό». Ίσως γι’ αυτό δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπουλήσει τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας στη γερμανική εταιρεία Fraport και να προχωρήσει την υλοποίηση κι άλλων ιδιωτικοποιήσεων. Το είχε δηλώσει ξεκάθαρα, άλλωστε: «είναι άνευ περιεχομένου η συζήτηση για ξεπούλημα των ελληνικών ασημικών».

Ο καθηγητής της Παντείου, Δημήτρης Καιρίδης, υποψήφιος με τη ΝΔ στις πρόσφατες Ευρωεκλογές έλεγε πως «για τη δεξιά, ο Πιτσιόρλας αποτελεί τον καλύτερο των καλυτέρων εντός της αριστεράς». 

Δεν είχε άδικο. Είναι τόσο καλός, που δεν χάθηκε. Τοποθετήθηκε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του επιχειρηματικού ομίλου AVIAREPS, ενός ομίλου που οι δραστηριότητές του εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express.

Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει στα νέα του καθήκοντα και αναμένουμε με ανυπομονησία στο μέλλον να πάρει μια θέση στην κυβέρνηση της ΝΔ, που γνωρίζουμε καλά πως έχει σε περίοπτη θέση την αριστεία. 

Ίσως τότε να βγάλει και ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ που να λέει πως «για την αριστερά αποτελεί τον καλύτερο των καλυτέρων εντός της δεξιάς».

Του αξίζει και τους αξίζει…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: