Ρατσιστικό κρεσέντο βουλευτή της ΝΔ: “Απαγορεύω στους γύφτους να με ψηφίσουν”

Η “σοβαρή Χρυσή Αυγή” σε νέες περιπέτειες.

Η “σοβαρή Χρυσή Αυγή” συνεχίζει να επελαύνει ακάθεκτα, βρίσκοντας αυτή τη φορά εκφραστή στο πρόσωπο του βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ, Θανάση Δαβάκη, ο οποίος σε εκδήλωση επιτροπής κατοίκων του χωριού Παλαιοπαναγιά ενάντια στους Ρομά, με αφορμή κρούσματα παραβατικότητας στην περιοχή, δήλωσε: “Απαγορεύω στους αθίγγανους, τους γύφτους και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίζουν”, προτρέποντας όσους στο ακροατήριο διαθέτουν τσιγγάνους γνωστούς να το διαδώσουν. Το μόνο βέβαια που “δε συμμαζεύεται” σε αυτή την περίπτωση, είναι ο καλπάζων ρατσισμός του νεοδημοκράτη βουλευτή, ο οποίος δε δίστασε να δώσει και “παληκαρίσια” διάσταση στο παραλήρημά του, εμφανίζοντας το ως αψήφηση του πολιτικού κόστους, ενώ το ακροδεξιό θράσος του απογειώθηκε με την προσθήκη ότι “λυπάμαι τα παιδάκια (των τσιγγάνων) που γεννιούνται χωρίς να το θέλουν”, εν αντιθέσει προς τα υπόλοιπα που ως γνωστόν επιλέγουν τους γονείς τους πριν τη σύλληψη.

Μέσα στον οχετό του, ο Δαβάκης έδωσε άθελά του τη μόνη σωστή συμβουλή, με την παρατήρηση ότι αφορά εξίσου και τους “μπαλαμούς” ψηφοφόρους. Πράγματι, την ψήφο σε εκπροσώπους αστικών κομμάτων, που χαντακώνουν τη ζωή των πολιτών και υπονομεύουν τη ζωή των παιδιών ανεξαρτήτως φυλής που τάχα “λυπούνται” οι Δαβάκηδες, θα έπρεπε να την απαγορεύουν οι ίδιοι οι πολίτες στον εαυτό τους. Πολλώ δε μάλλον οι τσιγγάνοι συμπολίτες μας, τους οποίους διαχρονικά οι αστικές κυβερνήσεις μέχρι σήμερα αφήνουν συνειδητά στην ανέχεια, την αμάθεια και την εγκληματικότητα, πατώντας στις παθογένειες που οι ίδιες ανέχονται ή και υποθάλπουν, ώστε ανάλογα με την εκάστοτε συγκυρία, άλλοτε να επιδίδονται σε ένα χυδαίο μαζικό εκλογικό αλισβερίσι, κυρίως με τη συμπαιγνία των “κεφαλών” των κοινοτήτων κι άλλοτε να χρησιμοποιούν τις ίδιες κοινότητες ως αποδιοπομπαίους τράγους για την απόσπαση ψήφων από φοβισμένους “νοικοκυραίους”. Εμείς ευχόμαστε το παράδειγμα του Λάκωνα βουλευτή να μιμηθούν κι άλλοι ομοϊδεάτες του, μέχρι τη μέρα που τσιγγάνοι και μπαλαμοί, έχοντας πάρει τις τύχες στα χέρια τους να απαγορεύσουν οι ίδιοι την εκπροσώπησή τους από κάθε λογής Δαβάκηδες.

Με πληροφορίες από enikos. gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: