Ο βόθρος ξαναξεχείλισε…

Το εθνικό μας πουλάκι, που τυγχάνει και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, τιτίβισε χθες ξανά, αυτή τη φορά σε έναν σκοπό χιμλερικό…

Είναι γνωστό τοις πάσι πως κάτω από τις κεντροδεξιές φιλελεύθερες και δημοκρατικές φτερούγες της ΝΔ κουρνιάζουν και ακροδεξιά φασιστοειδή και νεοναζί κοτόπουλα, τα οποία συχνά και πάλι κακαρίζουν γκαιμπελισμό. Άλλοτε προτιμούν να τιτιβίζουν (twittάρουν αν προτιμάτε), όπως έκαναν πάντοτε οι ρουφιάνοι και οι χαφιέδες, το περίφημο “μου το σφύριξε ένα πουλάκι στο αυτί…”. Το εθνικό μας πουλάκι, που τυγχάνει και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, τιτίβισε χθες ξανά, αυτή τη φορά σε έναν σκοπό χιμλερικό, αναρτώντας μια δημοσίευση από γνωστό χαφιεδοsite, που περιείχε μία λίστα νηπίων που φοιτούν σε νηπιαγωγείο της Αθήνας, με σκοπό να αναδείξει το ‘σοκαριστικό’ (για εκείνον) γεγονός πως η πλειοψηφία των μαθητών δεν ήταν ελληνικής καταγωγής.

Στην προφανή κατακραυγή που ακολούθησε το εν λόγω εμετικό και άκρως ναζιστικό κακάρισμα, ο βουλευτής απάντησε με τη μόνη φράση που ξέρει να λέει, “mea culpa”. Και ενώ όπως ήταν φυσικό σύσσωμη η αντιπολίτευση καταδίκασε το γεγονός και ζήτησε εξηγήσεις από την κυβέρνηση, η ΝΔ παρότι είναι μεγάλη κλώσσα που παρέχει πουπουλένια στέγη στα πολύχρωμα κοτόπουλά της, αποφάσισε να κάνει την πάπια και να θεωρήσει το συμβάν ως μη γενόμενο. Διόλου δε απίθανο το να δούμε το συγκεκριμένο βουλευτή να υπουργοποιείται στον επόμενο μίνι ανασχηματισμό, λαμβάνωντας υπόψη τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την κρυφή αγάπη που τρέφει για ότι πιο μαύρο και σάπιο διαθέτει στο οπλοστάσιό της.

Διαπιστώνει κανείς εύκολα πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη και γενικότερα το ψευτοδημοκρατικό φιλελεύθερο πλαίσιο στο οποίο εδράζεται κάθε καπιταλιστική κοινωνία, αφήνει πολύ χώρο στους υπονόμους του για τοξικά απόβλητα, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί και να συντηρείται η χρήσιμη για το σύστημα φασιστική πανούκλα, που κάθε τόσο βρίσκει μικρές ή μεγαλύτερες διεξόδους για να ξεχειλίσει και να μολύνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: