Η αλληλεγγύη απέναντι στον σκοταδισμό

Τα «αποκαΐδια» στην ψυχή του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελόπουλου είναι τα πρώτα που πρέπει να απομακρύνουν οι κάτοικοι στις πυρόπληκτες περιοχές.

Κάποιοι φτιάχνουν ανθρώπινες αλυσίδες για να σβήσουν τις φωτιές, άλλοι συγκεντρώνουν χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης για να στηρίξουν τους πυρόπληκτους, μερικοί παραχωρούν τα σπίτια τους για να τους φιλοξενήσουν, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι, που όχι μόνο παραμένουν αμέτοχοι, αλλά επιλέγουν αυτές τις ώρες στον εφιάλτη των πυρκαγιών να απαντήσουν με σκοταδισμό, συνδέοντας τις πυρκαγιές με την ομοφυλοφιλία και υποστηρίζοντας πως αποτελούν κάθαρση για την ύβρη της αναγνώρισής της ως «δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα».

Τα «αποκαΐδια» στην ψυχή του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελόπουλου είναι τα πρώτα που πρέπει να απομακρύνουν οι κάτοικοι στις πυρόπληκτες περιοχές. Να τα απομονώσουν για να μη δηλητηριάσουν την αλληλεγγύη και την αυτοθυσία τους, χάρη στις οποίες κατάφεραν μέχρι σήμερα να κρατηθούν όρθιοι και ζωντανοί και να σώσουν τις περιουσίες τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: