Ένα ακόμη αναγκαίο ΟΧΙ…

…από εκείνους που επιμένουν να αντιστέκονται για να μην περάσει η πράσινη λαίλαπα των ανεμογεννητριών, φωτοβολταϊκών, αντλιοταμιεύσεων, για να παραμείνει ο τόπος μας καθαρός και αγνός για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Το φυσικό περιβάλλον όλο και περισσότερο συνθλίβεται κάτω από τη μπότα της στυγνής κερδοσκοπίας.

ΑΝ επιτρέψουμε την επέλαση της βαρβαρότητας σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε μια ήσυχη ειρηνική γωνιά για να χαιρόμαστε τούτο το θεόμορφο τόπο που έλαχε να μας κληρώσει η μητέρα φύση.

Την Κυριακή, 30/6/2024 στις 11:30 το πρωί, όσοι τύχει να βρίσκονται Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία και στα πέριξ, χρήσιμο θα ήταν να δώσουν το παρών στην Κινητοποίηση στη Γέφυρα της Τατάρνας (λίμνη Κρεμαστών) όπου ένα ακόμη περήφανο ΟΧΙ θα αντηχήσει από εκείνους που επιμένουν να αντιστέκονται για να μην περάσει η πράσινη λαίλαπα των ανεμογεννητριών, φωτοβολταϊκών, αντλιοταμιεύσεων, για να παραμείνει ο τόπος μας καθαρός και αγνός για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Για να μην μας “δικάσει ο κούκος και τ’ αηδόνι” (όπως λέει ο ποιητής), για να “μην μολύνουμε την εστία μας και μια νύχτα πάθουμε ασφυξία από τα ίδια μας τα απορρίματα” (Ινδιάνος αρχηγός Σιάτλ).

✓ λεύτερα βουνά

✓ ατίθασα ποτάμια

✓ ανέγγιχτες λίμνες

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: