Πέμπτη 9 Νοέμβρη: Με το ΠΑΜΕ ξεσηκωμός – Kανείς συμβιβασμός

Η ώρα ν’ ακουστεί η φωνή του εργαζόμενου είναι τώρα. Η συμμετοχή στους εργατικούς αγώνες και η οργάνωση της αντεπίθεσης, η μόνη διέξοδος απέναντι στις πολιτικές που ματώνουν τους εργαζόμενους και το λαό, η απάντηση στον εμπαιγμό και την προσπάθεια να εμφανιστεί το μαύρο άσπρο και στη βαρβαρότητα του συστήματος της εκμετάλλευσης.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την αντίσταση στην παθητικότητα, την απογοήτευση, τη μοιρολατρία. Η ώρα ν’ ακουστεί η φωνή του εργαζόμενου είναι τώρα! Η  συμμετοχή στους εργατικούς αγώνες και η οργάνωση της αντεπίθεσης, είναι ΠΑΜΕη μόνη διέξοδος απέναντι στις πολιτικές που ματώνουν τους εργαζόμενους και το λαό, η απάντηση στον εμπαιγμό και την προσπάθεια να εμφανιστεί το μαύρο άσπρο και στη βαρβαρότητα του συστήματος της εκμετάλλευσης.

Απέναντι στα παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα του «πακέτου» της «δίκαιης ανάπτυξης», μπροστά στην 3η «αξιολόγηση» και τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2018, αλλά και ενάντια στη βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, απαντάμε και κλιμακώνουμε την πάλη μας συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, αύριο  Τρίτη 9 του Νοέμβρη, στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις (δες παρακάτω).

Πέμπτη 9 Νοέμβρη: Με το ΠΑΜΕ ξεσηκωμός - Kανείς συμβιβασμός

Πέμπτη 9 Νοέμβρη: Με το ΠΑΜΕ ξεσηκωμός – Kανείς συμβιβασμός

Όλες και όλοι στους δρόμους! Για να έχουν μαζική συμμετοχή τα αυριανά συλλαλητήρια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των άλλων πόλεων. Στις κινητοποιήσεις καλούν δεκάδες οργανώσεις, συνδικάτα και σωματεία.

Οι κινητοποιήσεις της Πέμπτης 9 Νοέμβρη

Αθήνα, 6.30 μ.μ., Σύνταγμα

Θεσσαλονίκη, 6.30 μ.μ., Αγαλμα Βενιζέλου

Αγρίνιο, 6.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Αργος, 7.30 μ.μ., πλατεία Αγίου Πέτρου

Αρτα, 7.30 μ.μ., πλατεία Κιλκίς

Βέροια, 6 μ.μ., πλατεία Ωρολογίου

Βόλος, 6 μ.μ., πλατεία Πανεπιστημίου

Γιαννιτσά, 6.30 μ.μ., πλατεία ΕΠΟΝ

Γρεβενά, 6 μ.μ., κεντρική πλατεία

Ζάκυνθος, 7.30 μ.μ., Εργατικό Κέντρο

Θήβα, 6.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Καλαμάτα, 7 μ.μ., πλατεία 23ης Μάρτη

Καστοριά, 6.30 μ.μ., απέναντι από την πρώην Νομαρχία

Κατερίνη, 6.30 μ.μ., πλατάνι (συντριβάνι)

Κέρκυρα, 6 μ.μ., Σαρόκο

Κεφαλονιά, 6.30 μ.μ., Εργατικό Κέντρο

Κιλκίς, 6.30 μ.μ., πλατεία Ειρήνης

Κοζάνη, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία

Κόρινθος, 6 μ.μ., Περιβολάκια

Κως, 6 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας

Λαμία, 6.30 μ.μ., πλατεία Πάρκου

Λευκάδα, 7 μ.μ., Αγιος Μηνάς

Λήμνος, 6.30 μ.μ., λιμάνι Μύρινας

Μυτιλήνη, 7 μ.μ., πλατεία Σαπφούς

Νάουσα, 6 μ.μ., κεντρική πλατεία

Ξάνθη, 6.30 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας

Πάτρα, 6.30 μ.μ., πικετοφορίες σε Ζαρουχλέικα (Ανθείας και Ευβοίας) και Αγυιά (πλατεία Παναχαϊκής)

Πρέβεζα, 7 μ.μ., Θεοφάνειος

Πτολεμαΐδα, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία

Ρέθυμνο, 7 μ.μ., πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων

Σέρρες, 6.30 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας

Τρίκαλα, 6.30 μ.μ., πλατεία Ρήγα Φεραίου

Τρίπολη, 6.30 μ.μ., πλατεία Πετρινού

Φλώρινα, 6.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Χανιά, 7 μ.μ., πλατεία Νέων Καταστημάτων

  • Την Τετάρτη 8 Νοέμβρη:

Ελασσόνα, 6 μ.μ., κεντρική πλατεία

Καρδίτσα, 6.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Λάρισα, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία

  • Το Σάββατο 11 Νοέμβρη:

Γιάννενα, 11 π.μ., Εργατικό Κέντρο

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν:

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνουν: ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής «Ο Βύρων», ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής-Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων – Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας, η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε «Γ. Σεφέρης», ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατ. Αττικής «Ο Σωκράτης».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου, το Συνδικάτο Οικοδόμων, τοΣυνδικάτο Καθαριστριών ν. Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, η ΣΕΑΑΝ, οΠανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΚΟ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, η ΠΕΜΕΝ, ο «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ηΠΕΕΜΑΓΕΝ, η ΠΕΣ/ΝΑΤ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού «Ο Θουκιδίδης».

Το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας, η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας – Χάρτου, η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Γεωργίας, η ΟΕΝΓΕ, η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), το ΣΕΜΙΣΕΑ, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Ζαφόλια», το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Νομού Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων στην Α.Ε «Αθηναϊκή Ζυθοποιεία», ο Σύλλογος ΕΒΕ Καισαριανής, η Ομοσπονδία Συλλόγων Απεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: