“Κλίμακα F”, το πολιτικό θρίλερ της Έλενας Χουσνή!

Σήμερα Σάββατο, 20 Απριλίου, την ημέρα που οι φασίστες “κρυφογιορτάζουν” τα γενέθλια του Αδόλφου Χίτλερ, η συγγραφέας Έλενα Χουσνή θα παρουσιάσει το καθαρά αντιφασιστικό θρίλερ της, “Κλίμακα F” στο POLIS ART CAFE, στις 8μ.μ. 

“Μια επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Ισραηλιτική Λέσχη και η αποκάλυψη της δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας κινητοποιούν δημοσιογράφους και πολιτική ηγεσία. Την ευθύνη αναλαμβάνει η οργάνωση «Κρυπτεία». Οι συλλήψεις που ανακοινώνει η αστυνομία αποτελούν κίνηση εντυπωσιασμού ή προάγγελο νέων χτυπημάτων; Μια ομάδα δημοσιο-γράφων με τη βοήθεια του καθηγητή Πουλιέζου προσπαθεί να αποκαλύψει την ταυτότητα των δραστών. Μια ομάδα νεαρών στην Αίθουσα ΘΕ.ΛΙ. (Θεμέλιος Λίθος) επηρεάζουν την κοινή γνώμη κάνοντας παρεμβάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πόλεμος ξεκινά και τα νήματα κινούν «αόρατοι» παίκτες. Ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι; Στο μέσο της μάχης η Κλίμακα F. Θα δώσει απαντήσεις; Ίσως τελικά η «αράχνη» αλλάξει όψη για να επιβιώσει…”

Έλενα Χουσνή, “Κλίμακα F”, Εκδόσεις Κύφαντα.

Το νέο βιβλίο της Έλενας Χουσνή, έρχεται να ταράξει τα νερά! Πρόκειται για ένα αμιγώς πολιτικό αστυνομικό μυθιστόρημα, που δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους, να καταδείξει το ρόλο του συστήματος στην άνοδο του φασισμού, τη δράση παρακρατικών οργανώσεων, την ανάμειξη και τα παιχνίδια των δημοσιογράφων, τις χαμένες ελπίδες της γενιάς της κρίσης, αλλά και την επιτακτική ανάγκη αφύπνισης της κοινωνίας, που οφείλει να σταθεί απέναντι στους νεοναζί.

Ένα βιβλίο που θα συζητηθεί και σίγουρα δεν θα μείνει σκονισμένο στο ράφι, όσων το πιάσουν στα χέρια τους. Διαβάζεται απνευστί!

Σήμερα Σάββατο, 20 Απριλίου, την ημέρα που οι φασίστες “κρυφογιορτάζουν” τα γενέθλια του Αδόλφου Χίτλερ, η συγγραφέας θα παρουσιάσει το καθαρά αντιφασιστικό της έργο στο POLIS ART CAFE, στις 8μ.μ. 

Η Κατιούσα θα είναι παρούσα!

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι :

Σέργιος Γκάκας, συγγραφέας, Πρόεδρος Ε.Λ.Σ.Α.Λ (Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας)

Μαρία Παρέντη, Νομικός, Υποψήφια Διδάκτωρ Εγκληματολογίας, Συντάκτρια στο Περιοδικό Κατιούσα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: