Ο Γιάννης Καλπούζος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στην Πετρούπολη

Ο Γιάννης Καλπούζος είναι ένας πολυδιαβασμένος και ιδιαίτερα αγαπητός συγγραφέας, που έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να μαγνητίζει τους αναγνώστες. Το καινούργιο του βιβλίο έχει τίτλο «Εράν: Βυζαντινά αμαρτήματα». Ο συγγραφέας πρόκειται να το παρουσιάσει στη γειτονιά του, την Πετρούπολη, την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 19:30, στον προαύλιο χώρο του Vecchio Café.

Ο Γιάννης Καλπούζος είναι ένας πολυδιαβασμένος και ιδιαίτερα αγαπητός συγγραφέας, που έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να μαγνητίζει τους αναγνώστες. Σκαλίζει τις λέξεις με μεράκι, πλάθοντας κόσμους και χαρακτήρες πρωτότυπους και συμπαγείς.

Το καινούργιο του βιβλίο, με τίτλο «Εράν: Βυζαντινά αμαρτήματα», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και αποτελεί μια περιπετειώδη και μυστηριώδη ιστορία που διαδραματίζεται στο Βυζάντιο, την εποχή της Εικονομαχίας, ακροβατώντας ανάμεσα στον έρωτα, την πίστη, τον στοχασμό και την ανάγκη για επιβίωση.

Ο Γιάννης Καλπούζος πρόκειται να το παρουσιάσει στη γειτονιά του, την Πετρούπολη, την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 19:30, στον προαύλιο χώρο του Vecchio Café (Γρηγορίου Αυξεντίου 3, παραπλεύρως της κεντρικής πλατείας). Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός, Σταυρούλα Οικονόμου.

Οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία στο τέλος της εκδήλωσης να συζητήσουν με τον συγγραφέα, ο οποίος και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη του βιβλιοπωλείου Pickabook. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και οι αποστάσεις ασφαλείας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: