Διαγωνισμός “Κατιούσα”: Κερδίστε δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου “Με τις μέλισσες ή με τους Λύκους;”, για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό της “Κατιούσα” και διεκδικήστε δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου «Με τις μέλισσες ή με τους Λύκους;», που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Αντίποδες». Το βιβλίο περιέχει την αγόρευση του Θανάση Καμπαγιάννη, δικηγόρου πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Αντίποδες» το βιβλίο «Με τις μέλισσες ή με τους Λύκους;». Το βιβλίο περιέχει την αγόρευση του Θανάση Καμπαγιάννη, δικηγόρου πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του περιοδικού και διεκδικήστε
ένα από τα τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου,

που η Κατιούσα εξασφάλισε και προσφέρει εντελώς δωρεάν
στους αναγνώστες και στους φίλους της.
*
Για όρους και συμμετοχή πατήστε εδώ.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής, που ξεκίνησε το 2015 και οδεύει προς το τέλος της, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων χρόνων. Στη διάρκειά της αναδείχθηκε η εγκληματική δράση της οργάνωσης, από τις απαρχές της μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η αγόρευση του Θανάση Καμπαγιάννη αναδεικνύει τον ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης και τη στρατιωτική δομή της, περιγράφει τη δράση των ομάδων κρούσης και τις επιθέσεις κατά μεταναστών και πολιτικών αντιπάλων. Η επιχειρηματολογία και η ρητορική της ένταση την καθιστούν ένα σημαντικό τεκμήριο της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: