Ο γύρος του κόσμου σε 15 χρόνια

Η θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» έκλεισε 15 χρόνια προσφοράς και γιορτάζει με την επετειακή παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 15 χρόνια», σε σκηνοθεσία Γεννάδιου Πάτση, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρό της, στο Καματερό.

Η θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» συμπληρώνει αυτές τις μέρες 15 χρόνια προσφοράς και γιορτάζει με μια επετειακή παράσταση με αποσπάσματα από παραστάσεις που έδωσε αυτό το διάστημα και «δίνουν, κατά το δυνατόν, μια κατανοητή εικόνα για το σύνολό του κάθε έργου, αλλά και θα μπορούσαν να παρουσιαστούν με βάση το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό – ηθοποιούς», σε σκηνοθεσία Γεννάδιου Πάτση, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρό της, στο Καματερό (οδός Θεοτόκου – Εργατικές Κατοικίες Γεροβουνού – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944935221), με ελεύθερη είσοδο.

Ο γύρος του κόσμου σε 15 χρόνια

Θεατρική Σκηνή “Εκτός Σχεδίου” – Οι ηθοποιοί της παράστασης “Ο γύρος του κόσμου σε 15 χρόνια”

«Δεκαπέντε χρόνια γεμάτα δημιουργικότητα, συγκινήσεις, γνωριμίες, σκληρή δουλειά αλλά και χαρές. Δικοί μας άνθρωποι, από μικρά παιδιά, έγιναν ώριμοι νέοι. Νέοι γνωρίστηκαν, αγαπήθηκαν, έκαναν παιδιά. Ανεβάσαμε 16 έργα, δώσαμε εκατοντάδες παραστάσεις, εντός και εκτός έδρας. Οι θεατές που έχουν παρακολουθήσει τη δουλειά μας μετριούνται σε χιλιάδες.

Τίποτα δεν θα είχαμε πετύχει αν δεν είχαμε την αγάπη και την υποστήριξή σας. Αν όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε σταθερούς υποστηρικτές, ανθρώπους που σχεδίαζαν, εκτύπωναν, βιντεοσκοπούσαν, φωτογράφιζαν.

Αν γνωστοί επαγγελματίες καλλιτέχνες, δεν μας προσέφεραν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και το ταλέντο τους, (Σάννα Σαρρή, Διονυσία Κοπανά, Μάνος Ποντικάκης, Φίλιππος Περιστέρης, Βαγγέλης Πιτσιλός, Πηγή Δημητρακοπούλου, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Σήφης Πολυζωΐδης, Γεννάδιος Πάτσης).

Ο γύρος του κόσμου σε 15 χρόνια

Η θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» συμπληρώνει αυτές τις μέρες 15 χρόνια προσφοράς και γιορτάζει με την επετειακή παράσταση “Ο γύρος του κόσμου σε 15 χρόνια”

Αν ο εξωραϊστικός – πολιτιστικός Σύλλογος «Αγ. Σπυρίδωνας» δεν μας είχε παραχωρήσει μεγαλόψυχα για την χρήση την αίθουσά του, αν δεν είχαμε δίπλα μας ανθρώπους, που δεν είναι πια κοντά μας με την φυσική τους παρουσία, αλλά θα τους έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Τον Ηλία Μπαλάγκα και τον Ηλία Μπλέτα. Στην μνήμη αυτών των υπέροχων ανθρώπων αφιερώνουμε την φετινή – επετειακή παράστασή μας» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα της παράστασης.

Παρουσιάζονται:

Α’ μέρος

«Αρκούδα» – Άντον Τσέχοφ. Από την παράσταση «Έχω μια Φούρκα σήμερα».

«Αρμένικη βίζιτα» – Άντον Τσέχοφ. Από την παράσταση «Μικρές ανθρώπινες ιστορίες».

«Δεν πληρώνω – δεν πληρώνω», του Ντάριο Φο.

«Έλα ψυχούλα μου σκότωσέ με», του Αζίζ Νεσίν

«Για την τάξη», του Αζίζ Νεσίν. Από την παράσταση «Καφές και δημοκρατία»

Β’ μέρος

«Ο Μπίτερμαν και οι εμπρηστές», του Μαξ Φρις.

«Ο καλός στρατιώτης Σβέικ», του Γιάροσλαβ Χάσεκ.

«Χειμερινή βοήθεια» – Μπέρτολντ Μπρέχτ. Από την παράσταση «Πόσο κοστίζει το σίδερο».

«Ο δράκος», του Γιεβγκένι Σβάρτς.

«Ο μικρός πρίγκιπας», του Αντουάν ντε Σαιν Εξυπερύ

Σκηνοθεσία: Γεννάδιος Πάτσης

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Τηλέμαχος Βάσσιος, Αλέξανδρος Γεροκομής, Σπύρος Δημητρίου, Στέλλα Κουντουρέλλη, Σήφης Μανταδάκης, Ελένη Μπλέτα, Κατερίνα Τραπάλη, Κλαούντια Τσιόχον, Ειρήνη Χολίδη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: