“Μας πήρανε και το Βλαδιβοστόκ” – Η στιχομυθία Κουτσούμπα – Ράντου που “γκρέμισε” το θέατρο στην παράσταση “Τζασμίν”

Μακριά από το κακό θέατρο της Βουλής αυτής της περιόδου, ο γγ του ΚΚΕ αποδεικνύει ότι εκτός από το να εκτιμά τις καλές παραστάσεις, είναι καλός και στον αυτοσχεδιασμό.

Δεν είναι μυστικό πως ο γγ του ΚΚΕ είναι μάλλον ο μεγαλύτερος θεατρόφιλος που έχει περάσει ποτέ από τη θέση αυτή, γι’ αυτό τιμά συχνά πυκνά με την παρουσία του καλλιτεχνικά δρώμενα της πρωτεύουσας. Αυτή το φορά όμως προχώρησε κι ένα βήμα παραπάνω, “πρωταγωνιστώντας” για λίγο σε έναν απολαυστικό διάλογο με την Ελένη Ράντου, στη διάρκεια της παράστασης “Τζασμίν” στο θέατρο “Διάνα”.

Η παράσταση αυτή ήταν μόνο για φίλους και συναδέλφους και είχε μαραθώνια διάρκεια τριών ωρών. Ο γγ βρέθηκε εκεί μαζί με την Αλέκα Παπαρήγα και το Νίκο Σοφιανό μια μέρα πριν από την ψηφοφορία της συνταγματικής αναθεώρησης.

Όλα ξεκίνησαν όταν μπροστά από τη θέση του Κουτσούμπα βρέθηκε μια ταξιδιωτική βαλίτσα, μέρος της παράστασης. Η πρωταγωνίστρια Ελένη Ράντου έψαχνε υποτίθεται την αποσκευή στο αεροδρόμιο, ώσπου της την παρέδωσε εκείνος για να ακολουθήσει ένας διάλογος που οι θεατές του δε θα ξεχάσουν έτσι εύκολα:

Ρωτάει λοιπόν η ηθοποιός:

– Κι εσείς από Νέα Υόρκη έρχεσθε;

– Από πολύ μακριά, απαντάει ο Κουτσούμπας.

– Ααα κατάλαβα, από το Βλαδιβοστόκ…

– Μας το πήρανε κι αυτό, απαντά ο Κουτσούμπας. Μπορεί οι αντιδράσεις του κοινού να μην καταγράφονται κάπου, αλλά εύκολα μπορούμε να τις φανταστούμε.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: