Η Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» παρουσιάζει: «Ένας ήρωας με παντούφλες» (για λίγες παραστάσεις)

Η Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» παρουσιάζει για λίγες παραστάσεις την δημοφιλή κωμωδία «Ένας ήρωας με παντούφλες» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου.

Η Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» παρουσιάζει για λίγες παραστάσεις την δημοφιλή κωμωδία «Ένας ήρωας με παντούφλες» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, σε σκηνοθεσία Γενάδιου Πάτση. Οι παραστάσεις ξεκινούν το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Φλεβάρη, στις 8:30 μμ, με ελεύθερη είσοδο, στην αίθουσα του Συλλόγου Οικιστών Εργατικών Κατοικιών Γεροβουνού – Οδός Θεοτόκου, δίπλα στα ΚΑΠΗ, Εργατικές Κατοικίες Καματερού (Επικοινωνία: [email protected], τηλ:6944935221).

Η Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» παρουσιάζει: «Ένας ήρωας με παντούφλες» (για λίγες παραστάσεις)

Η Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» παρουσιάζει: «Ένας ήρωας με παντούφλες» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου

Η Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» συμπλήρωσε πρόσφατα 15 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς, με ελάχιστα μέσα, αλλά με πολύ πείσμα κέφι και μεράκι.

Ανελλιπώς ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις αλλά και άλλες εκδηλώσεις, όπως μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, σκίτσου, παιδικής ζωγραφικής, δραστηριότητες για παιδιά Δημοτικού. Στεγάζεται στο Καματερό, στην αίθουσα του Συλλόγου Οικιστών Εργατικών Κατοικιών Γεροβουνού, στην οδό Θεοτόκου, δίπλα στα ΚΑΠΗ που βρίσκονται στις Εργατικές Κατοικίες Καματερού (δείτε στο χάρτη).

Τη Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» μπορείτε να τη βρείτε επίσης στο facebook και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6944935221.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: