Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ – Αφιέρωμα στον Κώστα Μακεδόνα

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου,η εκπομπή ‘’Στα Τραγούδια λέμε Ναι’’ υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου,η εκπομπή ‘’Στα Τραγούδια λέμε Ναι’’ υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα. Από το “Μόνο μια φορά” στα “Μαργαριτάρια” κι από το “Μη μου λες αντίο” στα καινούργια του τραγούδια παρουσία και αρκετών δημιουργών τους όπως οι Κωνσταντίνος Βελλιάδης, Νίκος Μερτζάνος και Τέρπανδρος Παπαδόπουλος.

Στις μεγάλες εκπλήξεις αυτού του αφιερώματος, η παρουσία του Χρήστου Νικολόπουλου, ενός από τους πιο σημαντικούς λαϊκούς μας συνθέτες που χάρισε απλόχερα στον Κώστα Μακεδόνα τις πιο μεγάλες του επιτυχίες.

Τον Κώστα Μακεδόνα τιμούν επίσης με την παρουσία τους οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης που ήρθαν κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη στο στούντιο της εκπομπής.   

Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές η επί σκηνής παρουσία  του Κώστα Μακεδόνα με τον τραγουδοποιό Κώστα Λειβαδά αλλά και τα ντουέτα του με τις Ζωή Παπαδοπούλου και Βιολέτα Ίκαρη  και την ηθοποιό Ελένη Καρακάση.

SONY DSC

Για τον Κώστα Μακεδόνα μιλούν οι ηθοποιοί Φωτεινή Μπαξεβάνη και Νίκη Σερέτη, οι δημοσιογράφοι Ανθή Σαλαγκούδη, Βάσω Μητρομάρα, Κίκα Ρόκα και Στέλλα Μιχαλέα και οι μουσικοί παραγωγοί Νίκος Συρίγος και Βασιλεία Περόγλου.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου
Λέμε Ναι στα τραγούδια του Κώστα Μακεδόνα. 

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης
Διεύθυνση Ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική Ομάδα:
Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση Παραγωγής: Eλένη Φιλιούση

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: