“Οι άλλοι είσαι εσύ…” – Τι είναι αυτό που γεμίζει τους τοίχους της Αθήνας;

Οι άλλοι δεν είναι εμπόδιο αλλά προϋπόθεση για την προσωπική μας πραγμάτωση. Το Σφάλμα και η Κυκλοθυμία, πριν μας το πουν με στίχους, γεμίζουν τους τοίχους της Αθήνας με stencil για τη νέα έντυπη συνεργατική δουλειά τους.

Όσοι βολτάρουν αυτές τις μέρες στους -όχι και τόσο γεμάτους- δρόμους της Αθήνας, μπορεί να έχουν πετύχει εικόνες σαν κι αυτήν.

Η αυτήν.

Ναι αλλά τι σημαίνει; Και τι θέλει να μας πει ο ποιητής από τους τοίχους, πριν μας το πει σε στίχους;

Η απάντηση είναι στο σημείωμα που έγραψε “Το Σφάλμα” στον τοίχο του.

‘Οι άλλοι, είσαι εσύ’ είναι ο τίτλος της επερχόμενης έντυπης συνεργατικής κυκλοφορίας από την κυκλοθυμία και το σφάλμα. Η δουλειά προσεγγίζει βιωματικά τις ανθρώπινες σχέσεις, μέσα από τα περιστασιακά αδιέξοδα αλλά και τις κατακτήσεις τους, βλέποντας τον ‘άλλο’ όχι ως εμπόδιο και φταίχτη, αλλά ως προϋπόθεση και σύμμαχο για την προσωπική πραγμάτωση. Το έντυπο θα περιλαμβάνει 49 καινούριες ζωγραφιές και χαρακτικά από την Κυκλοθυμία, και δίσκο με 13 καινούρια κομμάτια από το σφάλμα.

Spread the news!

 

 

Περιμένοντας την κυκλοφορία του, μπορείτε να θυμηθείτε εδώ τη συνέντευξη που είχαν δώσει στην Κατιούσα με αφορμή την προηγούμενη δουλειά τους, το συνεργατικό fanzine “Το Σπίτι”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: