Η «Ρωμιοσύνη» και το Φεστιβάλ πάνε μαζί!

H παρουσία της «Ρωμιοσύνης» στα Φεστιβάλ της ΚΝΕ και γενικότερα στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ, όλα αυτά τα χρόνια, το έχουν καταξιώσει στο χώρο της στρατευμένης τέχνης.

Το Μουσικό Σύνολο «Ρωμιοσύνη» δημιουργήθηκε το 1976 στα χρόνια της μεταπολίτευσης από μουσικούς με πάθος και μεράκι για την ελληνική μουσική. Ιδιαίτερα η παρουσία του στα Φεστιβάλ της ΚΝΕ και γενικότερα στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ , όλα αυτά τα χρόνια, το έχουν καταξιώσει στο χώρο της στρατευμένης τέχνης.

Το Μουσικό Σύνολο «Ρωμιοσύνη» για τη συμμετοχή του στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή:

Είναι μεγάλη τιμή η συμμετοχή μας σε αυτήν την όαση πολιτισμού που λέγεται Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»! Η «Ρωμιοσύνη» και το Φεστιβάλ πάνε μαζί, δεδομένου ότι το μουσικό μας σύνολο ιδρύθηκε το 1976 στο πλαίσιο της δημιουργίας ερασιτεχνικών σχημάτων που στήριξαν η Νεολαία και το Κόμμα. Είναι το μακροβιότερο σύνολο στην έντεχνη μουσική σκηνή! Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, ο λαός και η νεολαία έχουν ανάγκη το λόγο των ποιητών μέσα από την αξεπέραστη μουσική των μεγάλων μας δημιουργών. Συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και με αιχμή του δόρατος τη μεγάλη πολιτιστική μας κληρονομιά τους αγώνες για μια νέα Ελλάδα, για μια καλύτερη ζωή. Καλή επιτυχία στο 45ο Φεστιβάλ!

Το Μουσικό Σύνολο «Ρωμιοσύνη» αποτελείται από τους: Μάριο Καραμπότη (πιάνο), Γιάννη Τόλιο, Γιώργο Χαραλάμπη και Κώστα Ζαριδάκη (μπουζούκι), Τάσο Ζάντζα (κλασική κιθάρα), Αντώνη Νάτσιο (ακουστική κιθάρα), Γιάννη Καραμπότη (ηλεκτρικό μπάσο), Βασίλη Χατζάκη (τύμπανα), Νατάσσα Μουσάδη, Σταύρο Ξένο και Νίκο Μποφίλιο (τραγούδι). Καλλιτεχνική επιμέλεια Τεό Λαζάρου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: