Η γέφυρα

Στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή. Αλλά τα μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου παίρνουν την τύχη στα χέρια τους και γίνονται φωνές ενωμένες.

Στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή. Και οι καλλιτέχνες φυτοζωούν, εν μέσω πανδημίας. Αλλά δε θα κάτσουν να κλαίνε την τύχη τους. Την παίρνουν στα χέρια τους, γίνονται φωνές ενωμένες, παρεμβαίνουν. Πήγαν στη γέφυρα της Δραπετσώνας, έκαναν την παρέμβασή τους για την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής, τον περασμένο μήνα, και τη συνόδεψαν με το εξής αγωνιστικό μήνυμα.

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου, στην Γέφυρα που ενώνει το λιμάνι του Πειραιά, με την Δραπετσώνα, όπου ακούγονται οι ήχοι της πόλης και του λιμανιού, παραδίπλα οι μουσικοί κουρδίζουν. Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής, την Δευτέρα 21 Ιουνίου παρεμβαίνουμε με την ανακοίνωση του σωματείου μας παντού σε κοινό και συναδέλφους.

Για να γίνουμε όλοι κρίκοι στην αλυσίδα!

Με τους αγώνες, τη μαζικότητά μας, τα αιτήματά μας, το μεράκι μας, την αγάπη μας για τον πολιτισμό, την ανησυχία μας για την επόμενη μέρα, διατρανώνουμε πως δεν θα πληρώσουμε ξανά την κρίση τους!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Τσαλαβρέττας
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Προκόπης Γιαννείος, Ελεάνα Γρηγορίου, Κώστας Γκόζιας, Αλέξανδρος Κεντρής, Σπύρος Κοντορίζος, Αποστόλης Μωραΐτης
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ: Κώστας Βογιατζής, Πάνος Γαλάνης, Ζαχαρίας Γερασκλής, Δέσποινα Γκοτσοπούλου, Αναστάσης Κατσαβός, Αλέξανδρος Κεντρής, Λευτέρης Κουάντας, Αθηνά Κουκή, Βασίλης Κούλογλου, Τάσος Κοφοδήμος, Δήμος Μαρινίδης, Σάκης Νικολετόπουλος, Αφεντούλα Ραζέλη, Λάζαρος Σαββίδης, Χρήστος Τσατσάνης, Αντώνης Φρόνιμος
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΜΙΞΗ-MASTERING: Polyphoniki Sound
CREATIVE DIRECTION: ΝΑΠΑΝ Studio

Αυτό που ακολουθεί είναι το βίντεο που αποτύπωσε την όμορφη, συμβολική παρέμβασή τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: