Γιάννης Κούτρας: “Χόρεψε πάνω στο Φτερό του Καρχαρία” – Μια μοναδική συναυλία στην Καισαριανή

40 χρόνια μετά το θρυλικό «Σταυρό του Νότου», ο Γιάννης Κούτρας ανεβαίνει στη σκηνή για μία μοναδική συναυλία που φέρνει στη μνήμη αξέχαστες εποχές. Μαζί του επί σκηνής ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μάκης Σεβίλογλου, η Σάσα Παπαλάμπρου και η Μαργκώ Ενεπεκίδη

40 χρόνια μετά το θρυλικό άλμπουμ «Ο Σταυρός του Νότου» σε ποίηση Νίκου Καββαδία και μουσική Θάνου Μικρούτσικου, ο Γιάννης Κούτρας ανεβαίνει στη σκηνή για μία μοναδική συναυλία παρέα με φίλους συνεργάτες, και μας φέρνουν στη μνήμη αξέχαστες εποχές που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ελληνική μουσική ιστορία. Μαζί του, η πόλη της Καισαριανής υποδέχεται τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Μάκη Σεβίλογλου, Σάσα Παπαλάμπρου και Μαργκώ Ενεπεκίδη, σε μια σπουδαία καλλιτεχνική συνάντηση.

https://www.facebook.com/marien27/videos/3513087288742552/

Η προσδοκία καλλιτεχνών και κοινού είναι να θυμηθούν και να τραγουδήσουν μαζί στίχους και μελωδίες που έμειναν ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου, δημιουργώντας μια μαγική βραδιά γεμάτη κέφι, αναμνήσεις αλλά και αισιοδοξία.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα ακουστούν τραγούδια σε ποίηση Νίκου Καββαδία μελοποιημένα από τους Θάνο Μικρούτσικο, Μαρίζα Κωχ, Γιάννη Σπανό κ.ά., ενώ στο δεύτερο θα γίνει μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι ανατρέχοντας σε διαχρονικά τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Γιάννη Σπανού, Σταύρου Κουγιουμτζή και Βασίλη Τσιτσάνη.

Πληροφορίες:

Γήπεδο Καισαριανής Μιχάλης Κρητικόπουλος

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Εισιτήρια

Προπώληση 10€ |Ταμείο 12€

Παιδιά έως 5 ετών ΔΕΝ πληρώνουν εισιτήριο

Εισιτήρια ανέργων / Εισιτήρια πολύτεκνων / Παιδικά εισιτήρια 5€ (Ισχύει για προπώληση και ταμείο για παιδιά 6 – 14 ετών)

Α.Μ.Ε.Α.: Δωρεάν (Μαζί με συνοδό / Ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων που μπορούν να φιλοξενηθούν)

Ώρα έναρξης: 21:00

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο της συναυλίας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: