“Ακατάλληλο για ανηλίκους” το τραγούδι των Κοινών Θνητών του “Κόσμου οι λαοί” στο Youtube

Η νέα πρακτική της πλατφόρμας έρχεται λίγες μέρες αφότου το συγκρότημα αποκάλυψε ότι εδώ και ένα χρόνο το τραγούδι έχει πρακτικά αποκλειστεί από την πλατφόρμα, αφού εμφανιζόταν μόνο κατόπιν αναζήτησης του χρήστη.

Λίγες μέρες αφότου το συγκρότημα “Κοινοί Θνητοί” έκανε γνωστό μέσω της σελίδας τους στο facebook, ότι το Youtube επιτρέπει την εμφάνιση του τραγουδιού “Του κόσμου οι λαοί” μόνο με απευθείας αναζήτηση, λόγω υποτιθέμενων “σκηνών βίας” και άλλων προσχημάτων, (θέμα που κι εμείς αναδείξαμε) μια νέα εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν εταιρείες αυτού του είδους όταν κάποιος τολμά να υψώσει φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στις πρακτικές τους. Πλέον, σαν να μην αρκούσε αυτός ο έμμεσος αποκλεισμός του τραγουδιού από την πλατφόρμα, προστέθηκε και νέο πρόσκομμα, αφού πλέον κρίθηκε “ακατάλληλο για ανηλίκους” και μπορεί να ακουστεί μόνο από ενήλικες που έχουν κι επιθυμούν να συνδεθούν με το λογαριασμό τους. Kι αυτό γιατί εννοείται πως οι ανήλικοι μπορούν να βλέπουν χωρίς κανένα πρόβλημα βίντεο με σεξιστικού ύμνους γκανγκστερικών φαντασιώσεων για “ντρόγκια, γκάνια και π…”, αλλά φυσικά δεν επιτρέπεται να ακούσουν ότι “έχει αίμα το adidas” ή να δουν πλάνα προσφυγόπουλων ή, ακόμα χειρότερα, μαχητών του ΔΣΕ. Δεν παίζουν μ’αυτά…

Ακολουθεί η νέα ανάρτηση του συγκροτήματος:

ΠΡΟΣΟΧΗ
Προφυλάξτε τα παιδιά σας.

Εδώ και τρεις ημέρες το τραγούδι μας ‘Του κόσμου οι λαοί’ είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.

Αυτό φαίνεται να μην είναι καθόλου τυχαίο διότι έγινε λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση του θέματος από μεριάς μας, και την έμπρακτη στήριξη όλων σας, με τη προβολή του θέματος και εκτόξευση των προβολών του τραγουδιού τις προηγούμενες ημέρες.

Με λίγα λόγια πλέον μιλάμε για ένα τραγούδι που η πλατφόρμα δεν το προτείνει σε κανένα και μπορούν να το ακούσουν(εάν το ανακαλύψουν)μόνο ενήλικες εφόσον συνδεθούν με τον λογαριασμό τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: