“Οπως όλες οι γυναίκες αργεί να ολοκληρώσει” – Σεξιστικός βόρβορος από το Δημήτρη Οικονόμου στο ΣΚΑΙ (VIDEO)

Και τι έγινε δηλαδή, επηρεάζει κάπως τη ζωή μας που παρουσιαστής κεντρικού καναλιού κάνει σεξιστικά αστειάκια σε βάρος συναδέλφων του;

Όταν δουλεύεις σε ένα σταθμό που έχει αναδείξει Μπογδάνους, Μπάμπηδες και Πορτοσάλτε, είναι αλήθεια ότι ο πήχης της γλίτσας μπαίνει πολύ ψηλά ή μάλλον χαμηλά, σε έναν ατέρμονο διαγωνισμό για τον πάτο. Ο Δ. Οικονόμου προσπαθεί ωστόσο φιλότιμα, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, να συμμετάσχει επί ίσοις όροις σε αυτή την ευγενή άμιλλά, επιδεικνύοντας , εκτός από το γνώριμο φανατισμό του υπέρ της κυβερνητικής προπαγάνδας και το βαθύ σεξισμό του.

Όχι ότι δεν είχε δώσει δείγματα και στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, όταν έκανε “χιουμοράκι” με αφορμή πρωτοσέλιδο εφημερίδας για τη δίκη Τοπαλούδη, σημειώνοντας πως “πάντα μια γυναίκα σε καταστρέφει”. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο βρέθηκε η συνάδελφός του Μαρία Αναστασοπούλου, που απουσίαζε την Πέμπτη, που ήταν τα γενέθλιά της, αλλά και την Παρασκευή, οπότε και ο συμπαρουσιαστής της έκρινε πολύ πνευματώδες να σχολιάσει τη δεύτερη μέρα απουσίας της με χοντροκομμένα και σεξιστικά υπονοούμενα:

«Όπως καταλάβατε, δεν τέλειωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν. Καλό και κακό αυτό, όπως το πάρει κανείς. Δεν είναι σαν εμάς που τρέχουμε και λαχανιάζουμε κιόλας».

Ποιος θα περίμενε αλήθεια τέτοιου είδους φαλλοκρατικά “αστειάκια” από κάποιον που περίπου το ίδιο διάστημα αναρωτιόταν αν “επηρεάζει κάπως τη ζωή μας” που διέφυγε ο αρχιχρυσαυγίτης Παππάς;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: